Produk

View as  
 
Printing Cardboard Ngusapake Drawer Box

Printing Cardboard Ngusapake Drawer Box

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Printing Cardboard Sliding Drawer Box saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Railroad Ink Blazing Red Edition

Railroad Ink Blazing Red Edition

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Railroad Ink Blazing Red Edition. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG

Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG

Card & Miniatur Board Game Battle of GOG minangka game papan kanggo 2-4 pemain, sing disetel ing tanah Kanaan kuno. Dirancang dening Vitali Minin, Battle of GOG nantang kabeh anggota kulawarga kanggo nemokake 5 gulungan suci nalika perang nglawan tanah Kanaan.
Aturan game sing prasaja, nggabungke strategi lan luck merata, supaya sapa bisa menang.
Komunitas: 2-4 pemain
Wektu Muter: 45-180 Min
Umur: 9+
Desainer: Vitali Minin
Artis: Vitali Minin
Penerbit: Crazzybox Inc

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Black PVC Playing Cards

Waterproof Black PVC Playing Cards

Kertu main PVC ireng anti banyu kanthi percetakan khusus, digawe saka 100% PVC plastik murni premium, kanthi ketebalan sing beda kanggo pilihan. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Ukuran dadi 57x87mm, 62x87mm, 70x120mm, 88x133mm utawa ukuran khusus liyane. Lan wangun dadi bunder, persegi, persegi dowo utawa wangun khusus liyane. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test wektu lan soko beda kanggo kertu playing kertas tradisional. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Play......

Maca liyaneKirim Enquiry
Game kertu OUTRUN

Game kertu OUTRUN

Iki dudu game arcade Sega klasik saka 80s. Card Game OUTRUN minangka game kertu kompetitif sing nglawan kanca-kanca sing uwal. Selehake kertu gerakan ing urutan ditampilake ing kertu path luwih cepet saka pemain liyane. Mung sing pisanan metu sing bisa urip! Berjuang kanggo uwal? Banjur ngalang-alangi pemain liyane kanthi kertu gangguan supaya luwih angel uwal.
Komunitas: 2-6 pemain
Wektu Muter: 10-60 Min
Umur: 8+
Desainer: Ian Barrow, Paul Hunter, Szymon Stuglik
Artis: Pablo Blayker, Kamila Szutenburg
Penerbit: Good Looking Richard

Maca liyaneKirim Enquiry
Enem Lipatan Papan Game Karton

Enem Lipatan Papan Game Karton

Papan game biasane minangka bagean paling penting ing game papan. Kualitas papan game bakal mengaruhi pengalaman game pemain kanthi dramatis, lan uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat. Tim mriksa kualitas profesional kita bakal mriksa kanthi ketat saben batch bahan mentah saka pemasok. Mangkono, digabungake karo peralatan produksi maju lan teknologi produksi, produk sing diprodhuksi dening Game Doer nduweni kualitas paling dhuwur lan tahan lama. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis papan game printing khusus kanthi lipatan khusus kanggo ngisi syarat desainer game papan ing game papan dhuwur. Flat, Setengah Lipatan, Telung Lipatan, Papat Lipatan, Enem Lipatan lan Multiple Lipatan liyane kanggo pilihan sing ngga......

Maca liyaneKirim Enquiry