Babagan awake dhewe
Suppliers Komponen Game liyane
Produsen Miniatur Game

Apa milih kita?


Pabrik

We are pabrik profesional kanggo gawé Papan game adat karo kabeh jinis komponen game klebu, kaya miniatur, dadu, token etc, wiwit 2009. Full produksi & pangiriman pengalaman proyek Papan game Kickstarter, kita saestu bisa ndhukung pelanggan karo siji-mandeg layanan stasiun. Kualitas, rega sing kompetitif, lan pangiriman produk ing wektu sing bakal ditindakake ing salawas-lawase.

OEM & ODM

Pelanggan bisa dipercaya kanthi lengkap babagan produksi & pangiriman game papan lan kabeh komponen ing njero. Pengalaman proyek game papan Kickstarter sing sugih njamin ndhukung pelanggan kanthi layanan stasiun siji-mandeg tanpa kuwatir babagan produke. Kangge, kita duwe kemampuan ODM karo teknisi profesional lan berpengalaman.

Layanan

Sampel dummy gratis, layanan online 24 jam. Kita bisa ngasilake lan ngrakit komponen game lengkap ing pabrik kita dhewe. Tim sumber sing kuwat kanggo ndhukung pelanggan kanthi komponen game sing paling langka ing jumlah cilik. Layanan stasiun siji-mandeg sing bener kanggo pelanggan.

  • babagan

Babagan awake dhewe

GameDoer minangka produsen game papan terkemuka ing China, kanthi keahlian industri lan pengalaman produksi luwih saka 10 taun, sing kebak pengalaman proyek game meja Kickstarter, pilihan nomer siji kanggo manufaktur game papan profesional. Pengalaman sing sugih ing ngasilake proyek Kickstarter ndadekake kita pinunjul saka kabeh pabrik sing padha.
Kita bisa gawé printing adat & packing, kayu, plastik lan komponen logam ing pabrik kita dhewe, uga dadu adat lan miniatur. Kangge, kita bisa nggawe conto goblok kanggo pelanggan.
Kita nawakake macem-macem layanan, saka konsultasi, mriksa karya seni, model 3D nganti pengiriman lan pemenuhan. GameDoer bisa mbantu sampeyan ing langkah apa wae ing proses produksi lan manufaktur, tim sumber sing kuwat lan dipercaya bisa ndhukung sampeyan kanggo nemokake komponen game sing paling langka kanthi jumlah sing sithik, kanggo mujudake layanan stasiun siji-mandeg.
Kualitas, rega sing kompetitif, lan pangiriman produk ing wektu sing bakal ditindakake ing salawas-lawase.

News

Proses Produksi lan Kontrol Kualitas Produk Kertas | Game Doer

Proses Produksi lan Kontrol Kualitas Produk Kertas | Game Doer

China minangka negara gedhe ing produksi lan panggunaan produk kertas. Pangembangan ekonomi bunder sing terus-terusan ngrangsang lan ningkatake aplikasi produk kertas ing kemasan lan lapangan liyane,

Analisis Pasar Papan Game Global

Analisis Pasar Papan Game Global

Daya nyopir wutah pasar papan game Kendala wutah pasar game Papan Kesempatan lan tren pasar game papan