Ngarep > Produk > Kartu Game > Kartu Plastik > Waterproof Black PVC Playing Cards
Waterproof Black PVC Playing Cards
  • Waterproof Black PVC Playing CardsWaterproof Black PVC Playing Cards
  • Waterproof Black PVC Playing CardsWaterproof Black PVC Playing Cards
  • Waterproof Black PVC Playing CardsWaterproof Black PVC Playing Cards
  • Waterproof Black PVC Playing CardsWaterproof Black PVC Playing Cards

Waterproof Black PVC Playing Cards

Kertu main PVC ireng anti banyu kanthi percetakan khusus, digawe saka 100% PVC plastik murni premium, kanthi ketebalan sing beda kanggo pilihan. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Ukuran dadi 57x87mm, 62x87mm, 70x120mm, 88x133mm utawa ukuran khusus liyane. Lan wangun dadi bunder, persegi, persegi dowo utawa wangun khusus liyane. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test wektu lan soko beda kanggo kertu playing kertas tradisional. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Play PVC Ireng Waterproof saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

ciri:Kertu dolanan iki digawe saka PVC plastik murni 100% kualitas dhuwur sing ndadekake kertu awet, anti banyu lan bisa dicuci. Dheweke fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang dikocok. Waterproof ndadekake kertu dadi gampang banget kanggo ngresiki. Bisa dicuci kanthi lengkap, sampeyan ora perlu kuwatir babagan kertu sing kotor, cukup diusap nganggo kain lembab, banjur garing ing endi wae lan wis siyap.

Apa sampeyan bakal main game poker utawa duwe game tabletop karo kanca-kanca lan kulawarga, pesawat iki sampurna kanggo cocog. 100% kertu plastik bisa kanggo penggemar lan shuffle uga saham kertu playing standar.

Werna ireng kanthi printing khusus ora bakal luntur lan tahan, Rampung permukaan matte utawa Rampung permukaan nggilap kanggo dipilih.

Proses nggoleki kanggo mesthekake kabeh pinggiran kertu bunder tanpa burr kanggo babras tangan nalika ndemek.

Fleksibilitas dhuwur:Simpenan kertu plastik iki nduweni keluwesan sing dhuwur banget sing tetep wujud sanajan ditekuk lan bali menyang wujud sing sampurna.

Kustomisasi:Saben kertu bisa disesuaikan ing ngarep lan mburi kaya sing dibutuhake.

Ukuran dadi 57x87mm, 62x87mm, 70x120mm, 88x133mm utawa ukuran khusus liyane.

Bentuk dadi bunder, persegi, persegi panjang utawa wangun khusus liyane.

Pilihan ketebalan:

Ketebalan 0,27 mm

Ketebalan 0,3 mm

Ketebalan 0,35 mm

Utawa luwih kenthel

warna:Ireng kanthi printing khusus

Rampung lumahing:Matte, Glossy, Golden Stamp, Spot UV, Engrave lan liya-liyane.



Pilihan Packaging:

Bungkus film nyusut panas

Kothak karton putih

Kothak kothak khusus

Kothak jendela

Kothak kaku kanthi ndhuwur lan dhasar

Kothak kaku khusus kanthi ndhuwur lan dhasar

Kasus plastik

Saran desain pelanggan:

Mode Warna: RGB utawa CMYK kanggo gambar warna

Resolusi gambar: Minimal 300 dpi

Pendarahan: Mangga ninggalake paling sethithik 3mm kanggo area getihen.

Format file desain: JPG, BMP, PNG, GIF, TIFF, PDF, AI, PSD

Custom waterproof ireng PVC playing cards gawé proses.

Pilihan materi. Lembar kertu PVC ramah lingkungan premium kanthi masonry ireng.

Printing. Game Doer bakal nggunakake Heidelberg XL750 sing kanthi pangatusan infra merah lan fungsi oiling kanggo nyithak kabeh lembar kertu.

Priksa werna printing. Kita nggunakake alat ukur warna profesional kanggo pangukuran warna.

Cards nglereni, banjur kanggo Pack kabeh kertu.

Aplikasi:

Kertu ukuran Tarot, kertu dolanan ukuran Bridge, kertu dolanan ukuran poker lan kertu dolanan ukuran liyane, main kertu kanggo game papan khusus.









Panas Tags: Waterproof Black PVC Playing Cards, Produsen, Suppliers, Pabrik, Sampel Gratis, Customized, China, Made in China, Diskon, Low Price, CE, Price List, Kutipan, Newest, Quality, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.