Ngarep > Produk > Komponen Game liyane > Token & kothak

Token & kothak Panyedhiya

Ing GameDoer, token lan kothak kanggo game papan khusus bisa digawe saka karton, plastik, kayu, lan logam. Kita minangka produsen lan produser game papan khusus profesional.

Macem-macem werna lan wujud kasedhiya kanggo token lan kothak ing macem-macem bahan, padhang lan cetha.

Kanggo token lan ubin sing digawe karton, sing paling kandel bisa nganti 3mm, atos lan awet.
Kanggo Token & Tiles plastik lan logam, wangun lan struktur khusus kasedhiya adhedhasar syarat pelanggan.

Kita wis spesialisasine ing prodhuksi token lan kothak kanggo game Papan adat kanggo liwat 10 taun. Sajrone 10 taun kepungkur, game papan khusus GameDoer wis dikirim menyang saindenging jagad.

Kita duwe akeh token ukuran lan warna standar lan kothak ing saham, sing bakal ngirit biaya pelanggan ing piranti lan cetakan.
Token non-standar utawa struktur lan kothak kasedhiya ing requirement uga.
View as  
 
Karton kothak kanggo Custom Tabletop Games

Karton kothak kanggo Custom Tabletop Games

Kothak karton laminated presisi dhuwur lan kurang panyimpangan biasane penting kanggo game papan khusus. Minangka penting minangka Papan game, main kertu utawa token ing game Papan lengkap. Kualitas kothak karton sing ditindhes bakal mengaruhi pengalaman game pemain game, uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat, digabungake karo fasilitas produksi lan teknologi presisi super dhuwur, ubin kardus sing diprodhuksi dening kita kualitas paling dhuwur lan paling tahan lama. Ana macem-macem kekandelan saka bahan baku karton kanggo pilihan kanggo ketemu karo efek beda saka game Papan adat. Kajaba iku, kita bisa mati kothak karton ing macem-macem wangun lan ukuran, kanggo ketemu karo syarat dhuwur saka perancang game tabl......

Maca liyaneKirim Enquiry
Token Kayu Round Colorful kanggo Game Papan Custom

Token Kayu Round Colorful kanggo Game Papan Custom

Bahan: Maple utawa beech sing lestari ekologis, ekonomi lan sosial, uga disertifikasi PEFC, FSC. Lan maple iku hard lan awet supaya pion kayu ora deform kanggo dangu.
Ukuran: Dia. ing 12mm-40mm lan kekandelan saka 3-10mm
Wujud: Bunder
Werna: Grey, abang, oranye lan werna liyane.
Ukuran khusus utawa wangun pion kayu olèh ing Game Doer. Sugeng rawuh kanggo tuku Token Kayu Bunder Warna-warni kanggo Game Papan Khusus saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
token Kayu Multi-werna kanggo Custom Board Games

token Kayu Multi-werna kanggo Custom Board Games

Rega Unit: 0.01 USD/pc
Ukuran: Dia. 3 cm
Bobot: 1,5 g/pc
Bahan : Kayu Natural
Werna: Kuning, biru, abang, ijo lan werna liyane
MOQ: Ora MOQ
Sertifikat: EN71, CE, ASTM, etc
Biaya sampel: Ora ana biaya sampel kanggo tes kualitas
Sample Wektu: 3-5 dina
Packing: standar ekspor karton packing
Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi token Kayu Multi-werna kanggo Game Papan Khusus. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Token Kayu Kubik Warna-warni kanggo Game Papan Custom

Token Kayu Kubik Warna-warni kanggo Game Papan Custom

Bahan: Maple utawa beech sing lestari ekologis, ekonomi lan sosial, uga disertifikasi PEFC, FSC. Lan maple iku hard lan awet supaya pion kayu ora deform kanggo dangu.
Ukuran : 10 x 10 x 10 mm
Wangun: Kubik
Werna: Emas, sliver, ireng, putih, jambon lan akeh warna liyane.
Ukuran khusus utawa wangun pion kayu dipersilakan ing Game Doer. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Token Kayu Kubik Berwarna-warni kanggo Game Papan Adat saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Persagi Plastik Metallic kanggo Papan Game

Persagi Plastik Metallic kanggo Papan Game

Bahan: PP
Werna Logam Multiple: Kubus plastik seri iki dicet nganggo warna metalik sing beda-beda, sing nggawe padhang lan sumunar. Lan padha 100% aman karo unsur non-beracun lan ramah lingkungan.
Ukuran: Saiki, 8mm, 10mm, 15mm, 20mm, 25mm ing saham kita.
Wangun: KubikMinangka Kubus Plastik Metallic profesional kanggo Pabrik Game Papan, sampeyan bisa yakin tuku Kubus Plastik Metallic kanggo Game Papan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Multi-werna Plastic Dome Token Custom Board Games

Multi-werna Plastic Dome Token Custom Board Games

Rega Unit: 0.01 USD/pc
Ukuran : 20 x 8 mm
Bobot: 1,5 g/pc
Bahan: Plastik, ABS
Werna: Kuning, biru, abang, ijo lan werna liyane
MOQ: Ora MOQ
Sertifikat: EN71, CE, ASTM, etc
Biaya sampel: Ora ana biaya sampel kanggo tes kualitas
Sample Wektu: 3-5 dina
Pengemasan: Kemasan karton standar eksporIng ngisor iki minangka pambuka kanggo Game Papan Kubah Plastik Multi-warna, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Game Papan Kubah Plastik Multi-warna. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Token & kothak Game Doer iku salah siji saka Token & kothak pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.