Ngarep > Produk > Miniatur Game > Miniatur Plastik Kab > Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan
Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan
  • Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet DolananSlow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan
  • Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet DolananSlow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan
  • Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet DolananSlow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan
  • Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet DolananSlow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan
  • Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet DolananSlow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan
  • Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet DolananSlow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan

Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Slow Rebound PU Foam Jumbo lan Mini Squeeze Toy, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Slow Rebound PU Foam Jumbo lan Mini Squeeze Toy. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Alon mbalek PU Foam Jumbo lan Mini Squeeze Dolanan Pambuka


Jeneng Produksi Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan.
Ukuran Customized utawa Saiki ing StockCustomer bisa hubungi kita ing rinci kanggo game mikado saiki ing Simpenan kanggo tuku akeh utawa kurang jumlahe nyoba supaya.
Yen pelanggan mbutuhake ukuran, warna utawa jumlah sing disesuaikan, hubungi kita kanthi email, whatsapp utawa skype kanggo diskusi rinci.




Bahan Lingkungan PU Busa
warna warni-warni
wangun Model khusus utawa saiki ing saham.
Format file karya seni kanggo produksi massal .ai .cdr .pdf lan format liyane
Wektu kanggo tuku akeh Yen kita duwe produk saiki ing Simpenan, biasane iku njupuk 5 dina kanggo njaluk wong dikempalken, siap kanggo delivery.If perlu produksi massal, bakal ana 15-20days basis ing jumlahe pesenan.
Packaging & Pangiriman Saben dolanan PU wis dikempalken ing tas opp, ing kothak werna, kothak coklat utawa selaras box.Customer bisa ngirim kita desain kothak yen padha duwe.
Aplikasi Ngurangi stres urip utawa kerja, ngeculake pressureKids Toy
kado


Jinis Dolanan Bayi, Aksesori Papan Game
Fungsi PlayGift
Jeneng merek Game Doer
Panggonan Asal Ningbo, China
Bahan PU Busa
warna warni-warni
Deskripsi Produk Dolanan rebound alon kanthi meterial busa PU sing aman lan lingkungan
Ukuran produk Ukuran lan wangun saiki ing stok kita. Ukuran sing disesuaikan
Informasi Packing Saben Piece saka dolanan dikempalken ing tas opp, kothak werna utawa coklat box20 utawa liyane sing dikempalken ing karton metu
Sertifikat EN71, FDA, CE etc





Panas Tags: Slow Rebound PU Foam Jumbo lan Mini Squeeze Toy, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Dhaptar Rega, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.