Ngarep > Produk > Papan game > Enem Lipatan Papan Game Karton
Enem Lipatan Papan Game Karton
  • Enem Lipatan Papan Game KartonEnem Lipatan Papan Game Karton
  • Enem Lipatan Papan Game KartonEnem Lipatan Papan Game Karton
  • Enem Lipatan Papan Game KartonEnem Lipatan Papan Game Karton
  • Enem Lipatan Papan Game KartonEnem Lipatan Papan Game Karton

Enem Lipatan Papan Game Karton

Papan game biasane minangka bagean paling penting ing game papan. Kualitas papan game bakal mengaruhi pengalaman game pemain kanthi dramatis, lan uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat. Tim mriksa kualitas profesional kita bakal mriksa kanthi ketat saben batch bahan mentah saka pemasok. Mangkono, digabungake karo peralatan produksi maju lan teknologi produksi, produk sing diprodhuksi dening Game Doer nduweni kualitas paling dhuwur lan tahan lama. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis papan game printing khusus kanthi lipatan khusus kanggo ngisi syarat desainer game papan ing game papan dhuwur. Flat, Setengah Lipatan, Telung Lipatan, Papat Lipatan, Enem Lipatan lan Multiple Lipatan liyane kanggo pilihan sing nggawe gampang lan ekonomis saka set game papan lengkap. Kangge, Papan game bisa semi-puched kanggo bolongan wangun ora duwe aturan baku kang ndadekake game Papan kang unggul. Game papan lengkap sing diprodhuksi dening Game Doer cocog karo standar uji coba AS, EU, AU lan pasar liyane kaya CE-EN 71, ASTM, CPSIA, FDA lan sapiturute. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Bahan kothak:1/2 Setengah Lipatan, 1/3 Telung Lipatan, 1/4 Quarter Lipatan, 1/6 Enem Lipatan lan Multiple Lipatan

Kadhangkala pelanggan ora ngerti babagan pirang-pirang lipatan sing paling cocog karo Papan Game Karton Six Folds, teknisi profesional bakal mbantu menehi saran ukuran, konstruksi lan lipatan papan game sing paling cocog.

Gaya Papan Game:

Papan game pencetakan sisi tunggal.

Papan game printing loro-lorone.

Papan game setengah punch printing sisih tunggal.

Loro-lorone printing setengah doyo Papan game.

Papan game semi-punched karo siji printing sisih.

Papan game semi-punched karo printing loro-lorone.


Bahan papan game:Art Paper + 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm / 2.5mm karton abu-abu. Kanggo mburi Papan game, bisa dadi kertas khusus ireng, C2S utawa mung tetep werna asli saka karton werna abu-abu.

Pelanggan bakal mutusake apa kekandelan saka karton abu-abu kanggo ngasilake papan game. Saka 1.0mm nganti 2.5mm sing paling umum digunakake. Ora ketompo carane kekandelan saka Papan game, kita bisa nggawe wong ing sawetara Pambungkus nglereni.

Biasane, luwih kenthel saka karton werna abu-abu, luwih abot lan harder saka Papan game. Kangge, customer bisa milih kertas lumahing kanggo warp ing Papan werna abu-abu, contone C2S, C1S, CCNB, kertas khusus, kertas kraft, etc.

Pilihan Material

Kertas Seni C2S

Kertas Seni C1S

Karton Grey

Kertas Khusus

CCNB

128gsm

160gsm

1000gsm = 1.0mm ketebalan

120gsm

250gsm

157gsm

210gsm

1200gsm = 1.2mm kekandelan

157gsm

300gsm

190gsm

250gsm

1500gsm = 1.4mm ketebalan

182gsm

350gsm

210gsm

300gsm

2000gsm = 1.8mm kekandelan

250gsm

500gsm

Aplikasi

Biasane Sisih Ngarep saka BoxFront Side saka Game BoardBooklet

Ing Lapisan Kothak Ing Lapisan Papan Game Ing Lapisan Kothak, Papan Puch

Biasane Backside saka BoxBackside saka Papan Game

Sisih Ngarep lan Mburi BoxSisih Ngarep & Mburi Papan GameSisih Ngarep lan Mburi Ubin (Punchboard)

Printing:CMYK, Pencetakan Warna Penuh, PMS

Perawatan Lumahing Papan Game: Titik UV, Tekstur Linen utawa Rampung Linen, Foil Emas utawa Perak, Embossing, Foil Embossing, Matte utawa Glossy Varnish, Matte utawa Glossy PP Lamination.

wangun:Rectangle, Square, Circle, Triangle lan wangun lan konstruksi sing ora konvensional.

Format file karya seni kanggo produksi massal: .psd .ai .cdr .pdf lan format liyane

Aplikasi:

Pelanggan bakal mutusake yen dheweke pengin papan game dicithak siji utawa sisih pindho dicithak.

Kanggo papan game sing dicithak ing sisih siji, sisih mburi papan biasane direkam nganggo kertas khusus ireng kanggo nggawe rasa tutul sing awet lan unggul.

Ing Game Doer, kabeh materi sing digunakake kanthi kualitas dhuwur lan bisa didaur ulang, dikonfirmasi karo AS, sertifikat EU kaya ASTM, EN71, APSIC, CE lsp.

Papan game bisa dilaminasi karo film sing bisa ditulis sing bisa nulis lan mbusak kaping ewu.





Panas Tags: Papan Game Karton Enem Lipatan, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.