Ngarep > Produk > Pameran Proyek > Paket Ekspansi Railroad Ink Underground
Paket Ekspansi Railroad Ink Underground
  • Paket Ekspansi Railroad Ink UndergroundPaket Ekspansi Railroad Ink Underground
  • Paket Ekspansi Railroad Ink UndergroundPaket Ekspansi Railroad Ink Underground
  • Paket Ekspansi Railroad Ink UndergroundPaket Ekspansi Railroad Ink Underground

Paket Ekspansi Railroad Ink Underground

Ing game teka-teki Multiplayer Railroad Inkâ„¢, tujuan sampeyan yaiku kanggo nyambungake akeh papan metu ing papan sampeyan. Saben babak, pesawat saka dadu mbalek ing tengah meja, nemtokake kang jenis dalan lan railway rute kasedhiya kanggo kabeh pemain.
Komunitas: 1-4 pemain
Wektu Muter: 15-30 Min
Umur: 8+
Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
Artis Marta Tranquilli
Penerbit: Horrible Guild
Sugeng rawuh kanggo tuku Railroad Ink Underground Expansion Pack saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Proyek:Paket Ekspansi Railroad Ink Underground
Komponen Papan Game:
Kotak Tuck x 1
Aturan x2
Dadu Rolling x4
Baki Plastik x1
Komunitas:1-4 pemain
Wektu Playing:15-30 Min
umur:8+
Desainer:Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
ArtisMarta Tranquilli
Penerbit:Guild nggegirisi



Paket ekspansi kanggo seri Railroad Ink, game muter lan nulis sing diakoni kanthi kritis ing ngendi sampeyan nggambar rute ing papan sampeyan nyoba nyambungake metu ing pinggiran. Underground Expansion Pack ngemot 4 dadu sing bisa digunakake ing rong cara, kanggo mode Standalone utawa kanggo mode Expansion!

 

Thanks kanggo kepercayaan lan dhukungan pelanggan marang kita, GameDoer ngasilake game teka-teki multiplier, Eldritch Expansion Pack, ing taun 2020.

 

The Tuck Box

Kothak tuck cilik nanging apik banget kanggo njaga papat dadu lan lembaran aturan kanthi apik.

 

Papat Dices Rolling Translucent karo Tekstur Engraved

Paket Ekspansi Bawah Tanah ngemot 4 ekspansi unik tunggal.

Pure lan 100% lingkungan loropaken akrilik minangka bahan mentahan, dalan urip, mili, gunung, salib ukir ing lumahing dadu, kawujud karo inks warni non-beracun.

 

Tray Plastik Warna Pantone sing Ditemtokake kanggo Nyimpen lan Pas karo Dadu Rolling

 

Saben Komponen Game sing Diprodhuksi dening GameDoer bisa 100% Lulus Sembarang Tes dening Laboratorium.

 

Kanggo informasi luwih lengkap utawa tuku, bukak situs web pelanggan: https://horribleguild.com/





 





Panas Tags: Railroad Ink Underground Expansion Pack, Produsen, Supplier, Pabrik, Sampel Gratis, Customized, China, Made in China, Diskon, Low Price, CE, Price List, Quotation, Newest, Quality, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.