Ngarep > Produk > Pameran Proyek > Paket Ekspansi Futuristik Tinta Rel
Paket Ekspansi Futuristik Tinta Rel
  • Paket Ekspansi Futuristik Tinta RelPaket Ekspansi Futuristik Tinta Rel
  • Paket Ekspansi Futuristik Tinta RelPaket Ekspansi Futuristik Tinta Rel
  • Paket Ekspansi Futuristik Tinta RelPaket Ekspansi Futuristik Tinta Rel

Paket Ekspansi Futuristik Tinta Rel

Ing game teka-teki Multiplayer Railroad Inkâ„¢, tujuan sampeyan yaiku kanggo nyambungake akeh papan metu ing papan sampeyan. Saben babak, pesawat dadu digulung ing tengah meja, nemtokake dalan lan rute sepur sing kasedhiya kanggo kabeh pemain. Ayo kula nuduhake sampeyan Railroad Ink Futuristic Expansion Pack.
Komunitas: 1-4 pemain
Wektu Muter: 15-30 Min
Umur: 8+
Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
Artis Marta Tranquilli
Penerbit: Horrible Guild

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Proyek:Paket Ekspansi Futuristik Tinta Rel
Komponen Papan Game:
Kotak Tutul x 1
Aturan x2
Dadu Rolling x4
Baki Plastik x1
Komunitas:1-4 pemain
Wektu Playing:15-30 Min
umur:8+
Desainer:Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
ArtisMarta Tranquilli
Penerbit:Guild nggegirisi
Tinta Rel:Paket Ekspansi Futuristik



Ing game teka-teki Multiplayer Railroad Inkâ„¢, tujuan sampeyan yaiku kanggo nyambungake akeh papan metu ing papan sampeyan.
Saben babak, pesawat saka dadu mbalek ing tengah meja, nemtokake kang jenis dalan lan railway rute kasedhiya kanggo kabeh pemain.
Gunakake 4 dadu khusus saka Pack Expansion Listrik saliyane dadu Route biasa, lan golek cara anyar kanggo skor TCTerms.

Thanks kanggo kepercayaan lan dhukungan pelanggan marang kita, GameDoer ngasilake game teka-teki multiplier, Eldritch Expansion Pack, ing taun 2020.

 

The Tuck Box

Kothak tuck cilik nanging apik banget kanggo njaga papat dadu lan lembaran aturan kanthi apik.

 

Papat Dices Rolling Translucent karo Tekstur Engraved

Paket Ekspansi Futuristik ngemot 3 ekspansi unik:
• Sambungan Super (1 mati)
• Pembangun Kutha (2 dadu)
• Petani Asing (1 mati)
Gunakake rute “liar†kanggo nggawe jaringan gedhe kanthi Ekspansi Sambungan Super! Klumpukne sumber daya lan mbangun bangunan kanggo ngetung poin ekstra karo Ekspansi Pembangun Kutha! Gunakake UFOs kanggo ngumpulake minangka akeh wedhus sabisa karo Expansion Petani Asing!Akrilik murni lan 100% lingkungan loropaken minangka bahan mentahan, dalan urip, mili, gunung, salib engraved ing lumahing dadu, kawujud karo inks warni non-beracun.

 

Tray Plastik Warna Pantone sing Ditemtokake kanggo Nyimpen lan Pas karo Dadu Rolling

 

Saben Komponen Game sing Diprodhuksi dening GameDoer bisa 100% Lulus Sembarang Tes dening Laboratorium.

 

Kanggo informasi luwih lengkap utawa tuku, bukak situs web pelanggan: https://horribleguild.com/





 





Panas Tags: Railroad Ink Futuristic Expansion Pack, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Made in China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.