Ngarep > Produk > Pameran Proyek > Paket Ekspansi Tinta Rel Eldritch
Paket Ekspansi Tinta Rel Eldritch
  • Paket Ekspansi Tinta Rel EldritchPaket Ekspansi Tinta Rel Eldritch
  • Paket Ekspansi Tinta Rel EldritchPaket Ekspansi Tinta Rel Eldritch
  • Paket Ekspansi Tinta Rel EldritchPaket Ekspansi Tinta Rel Eldritch

Paket Ekspansi Tinta Rel Eldritch

Ing game teka-teki Multiplayer Railroad Inkâ„¢, tujuan sampeyan yaiku kanggo nyambungake akeh papan metu ing papan sampeyan. Saben babak, pesawat saka dadu mbalek ing tengah meja, nemtokake kang jenis dalan lan railway rute kasedhiya kanggo kabeh pemain.
Komunitas: 1-4 pemain
Wektu Muter: 15-30 Min
Umur: 8+
Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
Artis Marta Tranquilli
Penerbit: Horrible Guild
Sugeng rawuh kanggo tuku Railroad Ink Eldritch Expansion Pack saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Proyek:Paket Ekspansi Tinta Rel Eldritch
Komponen Papan Game:
Kotak Tuck x 1
Aturan x2
Dadu Rolling x4
Baki Plastik x1
Komunitas:1-4 pemain
Wektu Playing:15-30 Min
umur:8+
Desainer:Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
ArtisMarta Tranquilli
Penerbit:Guild nggegirisi



Paket Ekspansi Eldritch ngemot 4 ekspansi unik tunggal:

• Ritual (1 die) • Portal (1 die) • Tentacle (1 die) • Investigation (1 die)


Gunakake dadu khusus saka Ekspansi Eldritch saliyane dadu Rute biasa lan golek cara anyar kanggo ngetung poin! Bukak Portal anyar lan tambahake Ritual menyang jaringan kanthi Ekspansi Ritual! Bukak Portal sing beda kanggo nyambungake wilayah sing adoh ing jaringan sampeyan karo Ekspansi Portal! Ngluwihi Tentacles sadawane jaringan sabisa karo Expansion Tentacle! Kirimi Investigator sampeyan kanggo ngumpulake Clues kanggo ngrampungake kasus kasebut lan entuk poin ekstra kanthi Ekspansi Investigasi!

 

Thanks kanggo kepercayaan lan dhukungan pelanggan marang kita, GameDoer ngasilake game teka-teki multiplier, Eldritch Expansion Pack, ing taun 2020.

 

The Tuck Box

Kothak tuck cilik nanging apik banget kanggo njaga papat dadu lan lembaran aturan kanthi apik.

 

Papat Dices Rolling Translucent karo Tekstur Engraved

Pure lan 100% lingkungan loropaken akrilik minangka bahan mentahan, dalan urip, mili, gunung, salib ukir ing lumahing dadu, kawujud karo inks warni non-beracun.

 

Tray Plastik Warna Pantone sing Ditemtokake kanggo Nyimpen lan Pas karo Dadu Rolling


Saben Komponen Game sing Diprodhuksi dening GameDoer bisa 100% Lulus Sembarang Tes dening Laboratorium.

 

Kanggo informasi luwih lengkap utawa tuku, bukak situs web pelanggan:https://horribleguild.com/



 





Panas Tags: Railroad Ink Eldritch Expansion Pack, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.