Ngarep > Produk > Pameran Proyek > Railroad Ink Deep Blue Edition
Railroad Ink Deep Blue Edition
  • Railroad Ink Deep Blue EditionRailroad Ink Deep Blue Edition
  • Railroad Ink Deep Blue EditionRailroad Ink Deep Blue Edition
  • Railroad Ink Deep Blue EditionRailroad Ink Deep Blue Edition

Railroad Ink Deep Blue Edition

Mbangun jaringan ril lan dalan liwat lanskap banyu.
Komunitas: 1-6 pemain
Wektu Muter: 20-30 Min
Umur: 8+
Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
Artis Marta Tranquilli
Sugeng rawuh kanggo tuku Railroad Ink Deep Blue Edition saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Mbangun jaringan ril lan dalan liwat lanskap banyu.

Komunitas: 1-6 pemain

Wektu Muter: 20-30 Min

Umur: 8+

Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva

Artis Marta Tranquilli

Penerbit Guild Horrible, Albi, Angry Lion Games, CMON Global Limited, Delta Vision Publishing, Divercentro, Edge Entertainment, FoxGames, Galápagos Jogos, Ghenos Games, Hobby Japan, InterHit, Kilogames, White Goblin Games

Railroad Ink minangka game teka-teki multiplier, tujuane kanggo nyambungake akeh dalan, kanthi dalan utawa rute sepur, ing papan sampeyan.


Kanthi kasempatan, GameDoer ngerti desainer lan nerbitake perusahaan Horrible Guild ing Messe Essen 2019.

Kanthi kapercayan lan dhukungan pelanggan marang kita, GameDoer ngasilake game teka-teki multiplier, Railroad Ink, ing taun 2020.

 

Jeneng Proyek:Railroad Ink Deep Blue Edition

Komponen Papan Game:

Kotak Tutup Magnetik x 1

Papan Game sing Bisa Ditulis x6

Spidol sing bisa dicuci x6

Dadu Rolling x6

Baki Plastik x1


Kothak Game ing Gaya Tutup Magnetik

Kothak ditutup magnetik sing apik banget kanthi permukaan lukisan cat banyu, ing ngendi ana perawatan UV titik ing teks, sing ningkatake rasa tutul lan tekstur sing efisien.

Nalika pamuter mbukak kothak, padha bakal nemokake kertas njaba kabeh kothak lukisan lengkap, kang nuduhake maksud Desainer kang.


Enem Game Boards karo Writable Film

Saben kothak ngijini sampeyan kanggo muter saka 1 kanggo 6 pemain. Enem papan kasebut dibungkus film sing bisa ditulis, sing ngidini nulis lan mbusak bola-bali tanpa ninggalake tandha.

Sampeyan uga bakal nemokake yen sampeyan sijine bebarengan enem Papan, padha bisa mbentuk lukisan lengkap, minangka ayu minangka kothak.

Proses produksi khusus kita njamin crease saben papan nulis tetep ing 1 mm sudhut lan ora deformed.


Enem Spidol Washable ing Tinta Ireng

Tips panandha selaras, kanggo mesthekake jembaré baris nulis punika 1 mm.

Penanda awet nganggo tinta kanggo nulis paling sethithik 150 meter.

Pola sepur sing alus lan jelas dicithak ing tong minyak, nggawe marker dadi atraktif.

 

Wolung Engraved Rolling Dices

Iku pancene tantangan kanggo GameDoer nalika kita padha mbangun cetakan saka babar blas 16 cetakan, amarga customer kepéngin rampung ing kabeh bebarengan watara 35 dina. (Ora mung kanggo Edisi Biru, nanging uga kanggo versi Red, Green, Yellow lan Dice Expansions.)

Pungkasan, minangka janji marang para pelanggan, kita netepi tembung kasebut lan ngrampungake kanthi tepat.

Pure lan 100% lingkungan loropaken akrilik minangka bahan mentahan, dalan urip, mili, gunung, salib ukir ing lumahing dadu, kawujud karo inks warni non-beracun.


Baki Plastik C RED Anget kanggo Simpen lan Pas Kabeh Komponen Game

Permukaan sing rata lan lancar kanthi efisien matte.

Digawe saka bahan baku PVC sing disesuaikan kanggo mesthekake tray plastik 100% ramah lingkungan.


Saben Komponen Game sing Diprodhuksi dening GameDoer bisa 100% Lulus Tes Bellowing dening TUV.


 

 





 





Panas Tags: Railroad Ink Deep Blue Edition, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.