Ngarep > Produk > Pameran Proyek

Pameran Proyek Panyedhiya

GameDoer minangka game meja khusus sing unggul lan profesional lan aksesoris game, kayata percetakan lan pengepakan tradisional, kertu papan, dadu akrilik, miniatur & tokoh, meeple kayu, token, kripik, pabrikan lan pemasok ing China.
Pabrik kita dumunung ing Ningbo, China, sing nduweni pelabuhan laut paling gedhe ing donya, nyaman ing transportasi kargo. Kita uga duwe akeh Pameran Proyek kanggo nggampangake pangerten babagan kita.

Ing GameDoer, kita bisa ngasilake macem-macem kothak, sanajan ing struktur sing paling rumit, saka kothak teleskop klasik, kothak tuck, kothak magnetik, kothak gaya buku, kothak dek, nganti kothak timah embossed.
Pengalaman lengkap babagan percetakan lan kemasan tradisional ngidini kita bisa nggarap wangun lan konstruksi kothak sing paling ora konvensional. Kabeh kothak karton kita bisa diobati kanthi finish khusus kanggo nggawe sing luar biasa, f.eks. kanthi UV titik, tekstur linen, stamping foil, lan embossing.

Kita bisa ndhukung pelanggan kanggo nggawe Papan game ing sawetara lempitan lan ukuran sembarang, karo lempitan dikiataken lan sudhut kanggo nyegah nyandhang lan luh. Permukaan papan game bisa diolah kanthi beda kaya kothak.

Kertu main bisa diprodhuksi ing macem-macem ukuran lan wujud. GameDoer duwe macem-macem saham kertu kanggo pilihan sampeyan. Kita nggunakake perawatan khusus kanggo nggawe kertu luwih awet sanajan sawise kerep digunakake.

Kita duwe pusat CNC dhewe kanggo mbangun cetakan injeksi kanggo ngasilake dadu akrilik khusus. Dadu bisa disesuaikan kanthi ngukir, nggunakake pemotongan laser, utawa dicithak. Dadu warna campuran kasedhiya ing pabrik kita!
Kajaba iku, kita bisa nggawe miniatur khusus kanthi ukuran lan wujud apa wae ing pusat cetakan
Miniatur bisa diprodhuksi ing resin lan plastik, gumantung saka pilihan sampeyan.

Komponen kayu bisa digawe ing macem-macem wujud lan ukuran. Saliyane meepel standar, kubus, cakram, lan segi telu sing ana ing saham, kita uga bisa nggawe wangun khusus kanggo komponen kayu. Kita banjur nglukis utawa nggunakake ukiran laser kanggo rincian sing tepat.

View as  
 
Railroad Ink Blazing Red Edition

Railroad Ink Blazing Red Edition

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Railroad Ink Blazing Red Edition. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG

Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG

Card & Miniatur Board Game Battle of GOG minangka game papan kanggo 2-4 pemain, sing disetel ing tanah Kanaan kuno. Dirancang dening Vitali Minin, Battle of GOG nantang kabeh anggota kulawarga kanggo nemokake 5 gulungan suci nalika perang nglawan tanah Kanaan.
Aturan game sing prasaja, nggabungke strategi lan luck merata, supaya sapa bisa menang.
Komunitas: 2-4 pemain
Wektu Muter: 45-180 Min
Umur: 9+
Desainer: Vitali Minin
Artis: Vitali Minin
Penerbit: Crazzybox Inc

Maca liyaneKirim Enquiry
Game kertu OUTRUN

Game kertu OUTRUN

Iki dudu game arcade Sega klasik saka 80s. Card Game OUTRUN minangka game kertu kompetitif sing nglawan kanca-kanca sing uwal. Selehake kertu gerakan ing urutan ditampilake ing kertu path luwih cepet saka pemain liyane. Mung sing pisanan metu sing bisa urip! Berjuang kanggo uwal? Banjur ngalang-alangi pemain liyane kanthi kertu gangguan supaya luwih angel uwal.
Komunitas: 2-6 pemain
Wektu Muter: 10-60 Min
Umur: 8+
Desainer: Ian Barrow, Paul Hunter, Szymon Stuglik
Artis: Pablo Blayker, Kamila Szutenburg
Penerbit: Good Looking Richard

Maca liyaneKirim Enquiry
Paket Ekspansi Tinta Rel Eldritch

Paket Ekspansi Tinta Rel Eldritch

Ing game teka-teki Multiplayer Railroad Inkâ„¢, tujuan sampeyan yaiku kanggo nyambungake akeh papan metu ing papan sampeyan. Saben babak, pesawat saka dadu mbalek ing tengah meja, nemtokake kang jenis dalan lan railway rute kasedhiya kanggo kabeh pemain.
Komunitas: 1-4 pemain
Wektu Muter: 15-30 Min
Umur: 8+
Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
Artis Marta Tranquilli
Penerbit: Horrible Guild
Sugeng rawuh kanggo tuku Railroad Ink Eldritch Expansion Pack saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Paket Ekspansi Railroad Ink Underground

Paket Ekspansi Railroad Ink Underground

Ing game teka-teki Multiplayer Railroad Inkâ„¢, tujuan sampeyan yaiku kanggo nyambungake akeh papan metu ing papan sampeyan. Saben babak, pesawat saka dadu mbalek ing tengah meja, nemtokake kang jenis dalan lan railway rute kasedhiya kanggo kabeh pemain.
Komunitas: 1-4 pemain
Wektu Muter: 15-30 Min
Umur: 8+
Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
Artis Marta Tranquilli
Penerbit: Horrible Guild
Sugeng rawuh kanggo tuku Railroad Ink Underground Expansion Pack saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
Paket Ekspansi Langit Tinta Rel

Paket Ekspansi Langit Tinta Rel

Ing game teka-teki Multiplayer Railroad Inkâ„¢, tujuan sampeyan yaiku kanggo nyambungake akeh papan metu ing papan sampeyan. Saben babak, pesawat dadu digulung ing tengah meja, nemtokake dalan lan rute sepur sing kasedhiya kanggo kabeh pemain. Ayo kula nuduhake sampeyan Railroad Ink Sky Expansion Pack.
Komunitas: 1-4 pemain
Wektu Muter: 15-30 Min
Umur: 8+
Desainer: Hjalmar Hach,Lorenzo Silva
Artis Marta Tranquilli
Penerbit: Horrible Guild

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Pameran Proyek Game Doer iku salah siji saka Pameran Proyek pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.