Kripik Panyedhiya

GameDoer minangka produsen chip poker khusus profesional China.

Kripik poker khusus duweke chip poker keramik, chip poker plastik, lan chip poker lempung.

Kita wis spesialis ing Kripik poker adat uga Kripik poker pribadi kanggo liwat 10 karo. Sajrone 10 taun kepungkur, chip poker khusus GameDoer wis dikirim menyang saindenging jagad.

Kripik poker khusus digawe saka macem-macem bahan: Kripik poker Keramik, Kripik poker Clay, lan Kripik poker plastik.
Padha kasedhiya ing ukuran ing ngisor iki: 39mm, 40mm, 43mm, 45mm, 50mm. Ukuran liyane kasedhiya ing requirement uga.
Lan kasedhiya ing bobot ing ngisor iki: 10 gram, 11,5 gram, 14 gram, 16 gram, 18 gram. Bobot liyane uga kasedhiya ing syarat.
View as  
 
Warna Metallic PS Digawe Custom poker Kripik

Warna Metallic PS Digawe Custom poker Kripik

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kripik Poker Custom PS Warna Metallic, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kripik Poker Custom PS Warna Metallic. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Casino Kripik poker kualitas kanggo Papan adat utawa game poker

Casino Kripik poker kualitas kanggo Papan adat utawa game poker

nilai , 1, 2, 5, 10, 20, 50, 100, 200, 500, 1000, 2000, 5000, 10000.
warnane abang, bule, kuning, ijo, ijo
Ukuran: diameteripun 40mm lan kekandelan 3.3mm. Minangka profesional Kripik Poker Kualitas Kasino kanggo Game Papan Khusus utawa Game Poker, sampeyan bisa yakin tuku Kripik Poker Kualitas Kasino kanggo Game Papan Khusus utawa Game Poker saka pabrik lan bakal menehi sampeyan. layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kripik poker kasino profesional

Kripik poker kasino profesional

Spesifikasi
Rega Unit: 0.36 USD/pc
Ukuran: 74,5 x 44,5 x 4 mm
Bobot: 32 g/pc
Bahan: ABS karo sisipan wesi
Werna: Biru, ijo, ireng, abang, putih, lan ungu
MOQ: Ora MOQ
Sertifikat: EN71, CE, CPSIA, ICTI, FSC, etc
Biaya sampel: Ora ana biaya sampel kanggo tes kualitas
Sample Wektu: 3-5 dina
Packing: packing karton standar ekspor. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kripik Poker Kasino Profesional saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
PS Made Poker Kripik karo Crown lan Texas Hol'em Artwork

PS Made Poker Kripik karo Crown lan Texas Hol'em Artwork

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Kripik Poker PS Made karo Karya Seni Mahkota lan Texas Hol'em. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
ABS karo Iron Insert Made poker Kripik

ABS karo Iron Insert Made poker Kripik

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo ABS karo Iron Insert Made Poker Chips, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti ABS karo Iron Insert Made Poker Chips. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Clay Made poker Kripik

Clay Made poker Kripik

Minangka pabrik Kripik Poker Clay Made profesional, sampeyan bisa yakin tuku Kripik Poker Clay Made saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Kripik Game Doer iku salah siji saka Kripik pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.