Ngarep > Produk > Kartu Game > Kartu Plastik

Kartu Plastik Panyedhiya

Ing GameDoer, kertu game ora mung diprodhuksi dening saham kertu, nanging uga bisa digawe saka plastik.

GameDoer ngasilake kertu dolanan plastik, yaiku 100% PVC utawa PET murni.
Bahan sing kuat nduweni keluwesan lan daya tahan sing apik. Ora gampang bengkok utawa kerut. Kertu plastik bakal bali menyang kondisi asline sawise shuffling rauh, padha cukup dipercaya kanggo Applied kaping pirang-pirang, lan karo aran asli saka kertu kertas.

Nalika shuffling lan dealing kertu plastik, sampeyan bakal apik tenan karo Rampung Gamelan buttery. Padha kurang rentan kanggo njaluk mbengkongaken utawa rusak saka Cairan, lan bisa sakabeheng lan di resiki minangka gantos kanggo kertu kertas. Akibaté, dek siji saka kertu playing plastik bisa tahan nganti 50 kaping geladhak kertas.

Teknisi profesional bakal ndhukung para pelanggan supaya bisa milih bahan baku plastik sing paling disenengi kanggo game papan lan game kertu.
View as  
 
Waterproof Black PVC Playing Cards

Waterproof Black PVC Playing Cards

Kertu main PVC ireng anti banyu kanthi percetakan khusus, digawe saka 100% PVC plastik murni premium, kanthi ketebalan sing beda kanggo pilihan. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Ukuran dadi 57x87mm, 62x87mm, 70x120mm, 88x133mm utawa ukuran khusus liyane. Lan wangun dadi bunder, persegi, persegi dowo utawa wangun khusus liyane. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test wektu lan soko beda kanggo kertu playing kertas tradisional. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Play......

Maca liyaneKirim Enquiry
100% Virgin Putih Plastik PVC Playing Cards

100% Virgin Putih Plastik PVC Playing Cards

Simpenan kertu PVC plastik murni premium. Simpenan kertu PVC plastik murni digawe saka 100% bahan PVC prawan kanthi kekandelan kertu sing beda kanggo pilihan. Paling asring digunakake yaiku ketebalan 0,3 mm. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test wektu lan soko beda kanggo kertu playing kertas tradisional. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan 100% Kartu Bermain PVC Plastik Putih Virgin. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Golden Foil PVC Playing Cards

Waterproof Golden Foil PVC Playing Cards

Waterproof Golden foil PVC playing cards karo printing adat, digawe saka 100% premium PVC plastik murni, karo kekandelan beda kanggo pilihan. Dek standar 52 kertu lan 2 joker dikemas ing kothak emas-foil. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Uga merek anyar, mengkilat lan mancorong. Ukuran dadi 57x87mm, 62x87mm, 70x120mm, 88x133mm utawa ukuran khusus liyane. Lan wangun dadi bunder, persegi, persegi dowo utawa wangun khusus liyane. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test w......

Maca liyaneKirim Enquiry
Cards poker PET standar

Cards poker PET standar

Waterproof ireng PET poker karo printing adat ing ukuran poker standar, digawe saka 100% premium PET plastik murni, karo kekandelan beda kanggo pilihan. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Ukuran 63 x 88mm, ukuran mini poker standar, ukuran kertu jembatan standar, ukuran kertu tarot, utawa ukuran kertu dolanan standar lan ukuran khusus liyane. Sudut bunder, pinggiran alus lan perawatan permukaan priksa manawa kertu aman nalika disentuh, ora bakal ngrusak tangane pemain nalika muter. Kajaba iku, bisa dadi kothak, persegi panjang utawa wangun khusus liyane. Kanthi karakteristik sing tahan suwe, tegese kertu poker PET awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham ker......

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Kartu Plastik Game Doer iku salah siji saka Kartu Plastik pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.