pion Panyedhiya

GameDoer minangka produsen lan produser pion game papan khusus profesional China.

Pion game meja khusus kita duwe pion plastik, pion kayu, lan pion logam.
Macem-macem warna kasedhiya kanggo pion ing macem-macem bahan, padhang lan bening.

Kita wis spesialisasine ing prodhuksi pion kanggo game Papan adat kanggo liwat 10 taun. Sajrone 10 taun kepungkur, game papan khusus GameDoer wis dikirim menyang saindenging jagad.

Pion game meja khusus digawe saka macem-macem bahan: plastik, kayu, lan logam.

Kita duwe akeh pawns ukuran lan warna standar ing saham, sing bakal ngirit biaya pelanggan ing piranti lan cetakan.
Pawns non-standar utawa struktur kasedhiya ing requirement uga.
View as  
 
Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games

Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games

Pawns plastik multi-werna kanggo game Papan adat, digawe saka PS murni lan kualitas dhuwur, ing perawatan lumahing nggilap. Papan catur plastik iki ukurane 25×13.6mm, wernane kuning, biru, abang, jambon, putih lan werna liyane. Dikemas ing tas OPP sing cetha utawa kothak khusus. Apa ngganti potongan game sing ilang utawa nambah lampu kilat kanthi nganyarke favorit lawas ing game papan sampeyan, pion plastik akeh Game Doer bisa ningkatake urip game. Biasane, pion plastik warna-warni iki digunakake ing macem-macem game meja, saka game strategi, dolanan bocah, dolanan kulawarga nganti dolanan sirkus. Padha temtunipun gedhe nambah kanggo Papan game. Amarga kabeh bahan mentah sing digunakake dening Game Doer 100% murni lan berkualitas tinggi, digabungake karo proses produksi sing maju lan apik,......

Maca liyaneKirim Enquiry
Meeple Kayu Warna-warni ing Ukuran Kustom

Meeple Kayu Warna-warni ing Ukuran Kustom

Meeples kayu kanthi ukuran sing beda, warna sing beda, wangun lan konstruksi sing beda. Werna sregep yaiku warna sing padhang, mengilap lan metalik kayata abang, ijo, biru, jambon, emas, ireng, lan liya-liyane. Digawe saka maple utawa beech sing lestari ekologis, ekonomi lan sosial, uga disertifikasi PEFC, FSC. Apa ngganti potongan game sing ilang utawa nambah lampu kilat kanthi nganyarke favorit lawas, Meeple akeh Game Doer bisa ningkatake urip game. Biasane, meepl kayu warna-warni iki digunakake ing macem-macem game meja, saka RPG, game strategi, game bocah, game kulawarga, lan game sirkus. Sauntara kuwi, meep kayu bisa dadi persediaan pendidikan awal. Iki minangka set perlengkapan guru sing apik kanggo kegiatan kelas kayata matematika, ngurutake, lan kerajinan. Apa maneh, meeples cilik ......

Maca liyaneKirim Enquiry
Warna-warni Water Drop Shape Pawn Kayu kanggo Papan Game

Warna-warni Water Drop Shape Pawn Kayu kanggo Papan Game

Minangka Pion Kayu Bentuk Tetesan Air Warna-warni profesional kanggo Pabrik Game Papan, sampeyan bisa yakin tuku Pawn Kayu Bentuk Tetesan Air Warna-warni kanggo Game Papan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Pawns Kayu Multicolor kanggo Papan Game

Pawns Kayu Multicolor kanggo Papan Game

ukuran 25×13 mm,
colore: putih, ireng, kuning, jambon lan werna liyane.
Bahan: Kayu solid alami sing lestari ekologis, ekonomi lan sosial, uga disertifikasi PEFC, FSC.
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Pion Kayu Multicolor kanggo Game Papan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kripik Kayu Babak Alam kanggo Game Papan Custom

Kripik Kayu Babak Alam kanggo Game Papan Custom

Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan Kripik Kayu Bulat Alami kanggo Game Papan Khusus. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Boat Shape Wooden Meeple kanggo Papan Game

Boat Shape Wooden Meeple kanggo Papan Game

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Meeple Kayu Bentuk Kapal kanggo Game Papan, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Meeple Kayu Bentuk Kapal kanggo Game Papan. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur pion Game Doer iku salah siji saka pion pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.