Ngarep > Produk > Kartu Game > Kertu Kertas

Kertu Kertas Panyedhiya

Wiwit taun 2009, Ningbo GameDoer Manufacturing wis berkembang dadi salah siji produsen OEM / ODM lan eksportir sing spesialisasine kanggo ngasilake game papan, game miniatur, game hobi, game kertu, teka-teki jigsaw, miniatur game lan kabeh komponen.

GameDoer profesional ing ngasilake game kertu OEM. Cardstock kertas kasedhiya ing macem-macem kekandelan lan rampung kanggo cocog kanggo macem-macem gaya game. Saka 250gsm kanggo 310gsm Simpenan kertu playing, sing Simpenan kertu paling umum digunakake kanggo pilihan, Prancis / kertu inti ireng Jerman kasedhiya banget, kabeh bahan kertas sing Eco-kanca.

Ukuran kertu standar: 57x87mm, 63x88mm, 58x88mm lan liyane. Cetakan potong baja ukuran standar iki ing panyimpenan bisa mbantu para klien ngirit biaya sing berkembang.

Kanggo nyukupi syarat pelanggan ing game kertu pelanggan, mesin cetak kita kalebu mesin cetak Man Roland 6 warna, maju 6 warna Heidelberg XL 105-5+L, 4 warna Komori L-428, 4 warna Mitsubishi 1000, 2 warna pers YP2B0EA kanggo kabeh printing kertas.
Departemen Film kita dilengkapi prosesor piring otomatis, pigura eksposur, printer kontak film, pukulan film, lan pukulan piring PS.

Kanthi perawatan khusus nalika nggawe kertu, kertu kasebut luwih awet, fleksibel sanajan asring digunakake, lan luwih apik.

Teknisi profesional bakal ndhukung pelanggan supaya bisa milih stok kertu lan bahan baku plastik sing paling disenengi kanggo game papan lan game kertu.
View as  
 
Blue Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game

Blue Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game

Kertu Kertas Inti Biru. Simpenan kertu kertas inti biru digawe kanthi nyelehake inti adesif opaque biru ing antarane rong lapisan kertas. Kanthi kemampuan kanggo mbatesi cahya sing padhang liwat kertu, iki disambut dening desainer game papan lan game kertu sing bakal duwe syarat khusus babagan rahasia kertu. Salajengipun, mbantu kanggo nyegah kertu karo mburi dicithak entheng supaya desain katon saka sisih ngelawan nalika ing cahya kuwat utawa ruangan. Kertu kertas inti biru uga wis rampung Gamelan lan Simpenan kertu standar ing pasar kang duwe memori apik kanggo spring luwih apik nalika shuffled. Kertu varnish matte utawa nggilap rampung supaya kertu ora dadi reged, lan nyedhiyakake permukaan sing alus lan rada lunyu kanggo mbantu shuffling lan penanganan. Akeh desainer Tarot Cards seneng......

Maca liyaneKirim Enquiry
Black Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game lan Gambling

Black Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game lan Gambling

Kertu Kertas Inti Ireng. Simpenan kertu kertas inti ireng digawe kanthi nyelehake inti adesif opaque ireng ing antarane rong lapisan kertas. Iki minangka lapisan ekstra ing antarane rong lembar kertas. Kanthi kemampuan kanggo babar blas mblokir cahya sumorot liwat kertu, Simpenan kertu iki tampi gambling , uga dening game Papan lan perancang game kertu sing bakal duwe syarat khusus ing kertu rahasia sak muter game. Salajengipun, mbantu kanggo nyegah kertu karo mburi dicithak entheng supaya desain katon saka sisih ngelawan nalika ing cahya kuwat utawa ruangan. Kertas inti ireng uga bakal duwe Rampung Gamelan utawa Rampung linen. Kertu varnish matte utawa nggilap rampung supaya kertu ora dadi reged, lan nyedhiyakake permukaan sing alus lan rada lunyu kanggo mbantu shuffling lan penanganan. A......

Maca liyaneKirim Enquiry
Ivory Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan

Ivory Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan

Kertu Kertas Inti Gading. Simpenan kertu kertas inti gading digawe kanthi nyelehake inti adesif opaque gading ing antarane rong lapisan kertas. Simpenan kertu iki luwih unggul tinimbang saham kertu inti biru amarga permukaane luwih lancar kanthi rasa tutul sing luwih apik. Simpenan kertu inti gading minangka saham kertu standar ing pasar sing nduweni memori sing apik kanggo musim semi sing luwih apik nalika diacak lan kanthi keluwesan sing luwih dhuwur. Amarga ana bahan mentah kertas sing cukup ing stok, kapan wae pesenan pelanggan, kita bisa nggunakake stok kertu kapan wae. Iki mbantu ing produksi luwih efisien. Rampung kertu varnish matte utawa nggilap njaga kertu supaya ora reged, gampang diresiki, lan menehi permukaan sing alus lan rada lunyu kanggo mbantu shuffling lan penanganan. Ake......

Maca liyaneKirim Enquiry
Custom Grey Core Paper Playing Cards

Custom Grey Core Paper Playing Cards

Simpenan kertu kertas inti abu-abu digawe kanthi nyelehake inti adesif abu-abu ing antarane rong lapisan kertas. Kanthi kemampuan kanggo mbatesi cahya sing padhang liwat kertu, iki disambut dening desainer game papan lan game kertu sing bakal duwe syarat khusus babagan rahasia kertu. Salajengipun, mbantu kanggo nyegah kertu karo mburi dicithak entheng supaya desain katon saka sisih ngelawan nalika ing cahya kuwat utawa ruangan. Kertu kertas inti werna abu-abu uga wis rampung Gamelan lan Simpenan kertu standar ing pasar kang duwe memori apik kanggo spring luwih apik nalika shuffled. Kertu varnish matte utawa nggilap rampung supaya kertu ora dadi reged, lan nyedhiyakake permukaan sing alus lan rada lunyu kanggo mbantu shuffling lan penanganan. Kajaba iku, iku ekonomi banget sing kasedhiya ka......

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Kertu Kertas Game Doer iku salah siji saka Kertu Kertas pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.