Ngarep > Produk > Komponen Game liyane

Komponen Game liyane Panyedhiya

Wiwit 2009, Ningbo GameDoer Manufacturing wis berkembang dadi salah sawijining produsen lan eksportir OEM / ODM utama sing duwe spesialisasi kanggo ngasilake game papan, game miniatur, game hobi, game kertu, teka-teki jigsaw, tokoh & miniatur, lan kabeh Komponen Game Liyane.

GameDoer duwe pusat CNC lan bengkel cetakan dhewe kanggo nggawe dadu, cetakan injeksi miniatur banjur diprodhuksi, bengkel percetakan & kemasan kanggo ngasilake kothak game, kertu, papan, lembar aturan, manual lan kabeh komponen sing ana gandhengane karo kertas, lan bengkel manufaktur kerajinan kayu. .
Kita duwe karyawan sing berpengalaman, peralatan kelas donya, lan tim manajemen proyek profesional lan pribadi sing makarya karo klien kanggo nyedhiyakake layanan lengkap manufaktur game lan komponen game.

Ing GameDoer, kita bisa gawé sawetara saka sudhut komponen Papan game, kaya pin logam, silikon dice tray, Kripik plastik, neoprene Papan game Mat, lan ing, ing macem-macem gaya lan struktur.

Teknisi profesional bakal ndhukung pelanggan kanggo milih bahan sing paling disenengi kanggo nggawe komponen game.

Kabeh peralatan kita kalebu sing paling apik ing donya. Komputer canggih, peralatan pra lan pasca pers lan mesin cetak dianyari kanthi rutin supaya bisa ngimbangi teknologi paling anyar ing industri percetakan lan kemasan supaya kita mung ngasilake karya kanthi kualitas sing paling dhuwur.
View as  
 
Polygon Folding PU Kulit Dice Tray kanggo DnD Dice lan Game Tabletop

Polygon Folding PU Kulit Dice Tray kanggo DnD Dice lan Game Tabletop

Polygon lempitan PU kulit dadu nyekeli tray kanggo RPG dices game, DnD dadu pesawat lan tabletop game dadu pesawat liyane. The dadu nyekeli tray ing desain pindho sisi, karo lining beludru lan lumahing kulit PU kandel. Rong lapisan saka tray dadu sing stitched dening proses jahitan nggoleki supaya karo katon elegan lan raos tutul fisik gedhe. Kabeh tray dadu kulit PU iki ing construction polygon, karo snaps ing sudhut, nggawe gampang kanggo melu lan mbukak. Lan karakteristik iki ndadekake wadhah dadu trep kanggo nindakake menyang ngendi wae. Iku entheng lan hotspot, dadi hadiah sampurna kanggo nyukupi kabutuhan DnD dice game ngendi wae, nglindhungi lumahing muter, lan supaya dadu saka mabur saka meja. Minangka profesional Polygon Folding PU Leather Dice Tray kanggo DnD Dice lan Tabletop Ga......

Maca liyaneKirim Enquiry
Karton kothak kanggo Custom Tabletop Games

Karton kothak kanggo Custom Tabletop Games

Kothak karton laminated presisi dhuwur lan kurang panyimpangan biasane penting kanggo game papan khusus. Minangka penting minangka Papan game, main kertu utawa token ing game Papan lengkap. Kualitas kothak karton sing ditindhes bakal mengaruhi pengalaman game pemain game, uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat, digabungake karo fasilitas produksi lan teknologi presisi super dhuwur, ubin kardus sing diprodhuksi dening kita kualitas paling dhuwur lan paling tahan lama. Ana macem-macem kekandelan saka bahan baku karton kanggo pilihan kanggo ketemu karo efek beda saka game Papan adat. Kajaba iku, kita bisa mati kothak karton ing macem-macem wangun lan ukuran, kanggo ketemu karo syarat dhuwur saka perancang game tabl......

Maca liyaneKirim Enquiry
Warna Metallic PS Digawe Custom poker Kripik

Warna Metallic PS Digawe Custom poker Kripik

Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Kripik Poker Custom PS Warna Metallic, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Kripik Poker Custom PS Warna Metallic. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games

Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games

Pawns plastik multi-werna kanggo game Papan adat, digawe saka PS murni lan kualitas dhuwur, ing perawatan lumahing nggilap. Papan catur plastik iki ukurane 25×13.6mm, wernane kuning, biru, abang, jambon, putih lan werna liyane. Dikemas ing tas OPP sing cetha utawa kothak khusus. Apa ngganti potongan game sing ilang utawa nambah lampu kilat kanthi nganyarke favorit lawas ing game papan sampeyan, pion plastik akeh Game Doer bisa ningkatake urip game. Biasane, pion plastik warna-warni iki digunakake ing macem-macem game meja, saka game strategi, dolanan bocah, dolanan kulawarga nganti dolanan sirkus. Padha temtunipun gedhe nambah kanggo Papan game. Amarga kabeh bahan mentah sing digunakake dening Game Doer 100% murni lan berkualitas tinggi, digabungake karo proses produksi sing maju lan apik,......

Maca liyaneKirim Enquiry
Papan game pindho Lapisan

Papan game pindho Lapisan

Iku meh dudu game papan tanpa papan game. Sanadyan sawetara desainer game papan bakal nggunakake playmats utawa kothak karton kanggo ngadeg kanggo Papan game tradisional. Mesti wae, Papan lengkap minangka lumahing playing paling umum kanggo paling game tabletop. Ing GameDoer, kita bisa ngasilake papan game ing macem-macem ukuran, wujud, finishing & ketebalan, panel & pilihan lipatan, lan papan game karton lapisan kaping pindho. Welcome kanggo tuku Papan Game Double-Layer saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tas Kain Oxford

Tas Kain Oxford

Ing GameDoer, kita bisa ngasilake bagean game papan kanggo para pelanggan. Oxford Fabric Bag bisa digunakake kanggo nyimpen komponen game papan cilik, kayata dadu, token, meeples kayu, chip poker, lan sapiturute. Iki digawe saka kain oxford polyester 600D, kanthi lapisan PU anti banyu. Kantong game minangka solusi panyimpenan lan panyimpenan sing apik, nalika ora digunakake, gampang dirusak lan digawa, saengga cukup fungsional lan tahan lama. Malah bisa sijine kothak Railroad Ink lengkap menyang tas.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Komponen Game liyane Game Doer iku salah siji saka Komponen Game liyane pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.