Ngarep > Kabar > Warta industri

Proses Produksi lan Kontrol Kualitas Produk Kertas | Game Doer

2022-03-10

China minangka negara gedhe ing produksi lan panggunaan produk kertas. Pangembangan ekonomi bunder sing terus-terusan sregep ngrangsang lan ningkatake aplikasi produk kertas ing kemasan lan lapangan liyane, lan uga ngaktifake inovasi terus-terusan ing proses produksi, sing ningkatake kinerja kualitas lan proteksi sing luwih apik ing njero produk. Iki uga nggawe aplikasi produk kertas luwih akeh lan luwih akeh.

Produk kertas lan aplikasineProduk kertas nuduhake produk sing digawe saka kertas dasar utawa kertas dasar sing digabungake karo bahan liyane, utamane kalebu buku, poster, merek dagang, kothak bergelombang, karton, papan game, kertu, karton, tas kertas, lsp. peran ing nyebarake informasi, nglindhungi lan dekorasi produk. Amarga produk kertas gampang didaur ulang lan minangka produk sing ramah lingkungan, mula cocog kanggo kemasan njero lan njaba produk. Kanthi inovasi lan perbaikan terus-terusan teknologi lan kualitas produksi kertas, produk kertas modern bisa ngganti sawetara kayu, plastik, kaca. lan kemasan logam. Kangge, minangka proses produksi produk kertas iku prasaja, kang kondusif kanggo ngurangi energi produksi lan konsumsi materi, lan luwih ningkatake keuntungan ekonomi, iku pilihan becik kanggo ekonomi bunder.

Pengembangan teknologi produksi kertas1. Ngapikake kinerja kothak corrugated.Kothak Corrugated minangka kothak kertas sing paling umum digunakake, struktur sing terus-terusan dikembangaké lan inovasi sak aplikasi.High-kekuatan Papan komposit corrugated, kang ngganti struktur noto horisontal corrugated tradisional kanggo struktur noto cedhak corrugated vertikal, sing bisa ngganti karton corrugated heavy-tugas, karton honeycomb lan kayu packaging.Minangka paket njaba, kinerja anti banyu lan Kelembapan-bukti kothak corrugated conventional punika relatif miskin, lan daur ulang karton film-dilapisi troublesome. Nanging kanthi nambah resin hydrolyzable, kang gampang degrade nalika daur ulang, materi kertas gabungan anyar bisa gawé menyang karton sing kinerja anti banyu luwih. Iku proses becik kanggo ngganti karton film-dilapisi. Kemasan modern ganti saka kemasan produk utawa kemasan transportasi sing sederhana dadi kemasan fungsional. Kanthi inovasi teknologi produksi kertas sing terus-terusan, nggunakake kemasan kertas tinimbang kemasan kayu, plastik, kaca, lan logam bakal dadi ide utama ing industri pengepakan mangsa modern. 2. Inovasi teknologi printing.Cetakan tradisional tansah nggunakake piring tembaga, seng utawa resin, sing gampang retak, lan mengaruhi efisiensi produksi lan biaya. Proses percetakan modern entuk inspirasi inovatif saka proses cetak offset. Iku nggunakake kemul kanggo ngganti piring resin larang lan piring copperplate kanggo gawé embossed piring ngalangi kalebu pangolahan printing flexographic. Daya tahan piring printing bisa tekan luwih saka siji yuta tayangan, kang luwih apik kanggo ngurangi biaya produksi, nambah efficiency printing.3. Inovasi teknologi pangolahan post-press.Embossing lan tekstur linen umume digunakake kanggo dekorasi lan ngecor produk kertas sawise dicithak.Proses tekstur linen umume nggunakake mesin embossing utawa mesin pemotong mati vertikal kanggo nggawe piring embossed kanggo linen. tekstur. Tilas ora bisa nindakake tektur linen sebagean, lan owah-owahan tata tekstur linen kudu ngganti piring embossing, kang banget nyenengake, lan biaya produksi dhuwur. iku ora cocok kanggo pesenan cilik.Embossing mbutuhake metallic utawa resin embossed piring, kang bisa embossed ing proses lengkap utawa sebagean, nanging uniformity saka meksa ora stabil, lan efficiency produksi kurang, nalika intensitas pegawe. teknologi dhuwur.Modern digawe proses anyar embossing parsial utawa lengkap ing penet nutup kerugian karo piring resin, kang ora mung nyuda biaya produksi, nanging uga nambah efficiency lan kualitas produksi, karo efek embossing cetha lan seragam.

Iku ketok sing inovasi teknologi produksi kertas dramatically bisa nambah efficiency saka prodhuksi lan printing, uga kualitas produk, lan nyuda produksi-konsumsi. Iki uga minangka tren pangembangan ekonomi bunder sing ora bisa dihindari.