Ngarep > Produk > Komponen Game liyane > Jigsaw Puzzles

Jigsaw Puzzles Panyedhiya

Ing GameDoer, teka-teki jigsaw khusus bisa digawe saka karton lan plastik.

Bunder, persegi, persegi panjang, oval, jantung, lintang, segi telu lan wangun khusus liyane kasedhiya ing GameDoer. Kita bakal ngasilake teka-teki jigsaw khusus adhedhasar syarat pelanggan.

Perawatan lumahing saka karton digawe teka-teki jigsaw kalebu: varnish anti-pasuryan, varnish UV, anti banyu PP lamination, stamping, etc.

Kita uga bisa gawé teka-teki jigsaw tradisional lan 3D dening plastik, f.eks. akrilik.
Kabeh materi GameDoer sing digunakake kanggo ngasilake teka-teki jigsaw khusus kanthi kualitas dhuwur, kanca eco lan ora beracun.

Kita wis spesialisasine kanggo ngasilake teka-teki jigsaw khusus luwih saka 10 taun. Sajrone 10 taun kepungkur, game papan khusus GameDoer lan game teka-teki jigsaw wis dikirim menyang saindenging jagad.

Kita duwe akeh teka-teki jigsaw ukuran standar ing saham, sing bakal ngirit biaya pelanggan ing piranti lan cetakan.
Teka-teki jigsaw non-standar utawa struktur kasedhiya ing syarat pelanggan uga.
View as  
 
Karton Jigsaw Puzzle

Karton Jigsaw Puzzle

Minangka pabrikan Cardboard Jigsaw Puzzle profesional, sampeyan bisa yakin tuku Puzzle Jigsaw Cardboard saka pabrik kita lan bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Teka-teki Jigsaw Kardus Inti Biru Daur Ulang

Teka-teki Jigsaw Kardus Inti Biru Daur Ulang

Custom Recycled Blue Core Cardboard Jigsaw Puzzle. Ing Game Doer, kita bisa ngasilake teka-teki jigsaw karton daur ulang kanthi maneka warna. Rectangle, kothak, inten, bunder lan wangun liyane, ellipsed karo utawa tanpa pigura. Ketebalan teka-teki jigsaw khusus bisa dadi 1.0mm nganti 3.0mm sing awet lan gampang dijupuk. Lan unsur teka-teki bisa dadi 12pcs, 24pcs, 36pcs, 48pcs, 96pcs, 100pcs, 200pcs, 300pcs, 500pcs, 1000pcs utawa luwih, ukuran lengkap kalebu 0,5 × 14,8cm, 14,8x21cm, 21,9 × 42,7cm. 59.4 × 84.1cm utawa ukuran khusus. Perawatan lumahing bisa lamination nggilap, varnish Gamelan, PP lamination, varnish UV, stampling panas, matte etc. We gawé kabeh macem-macem jigsaw puzzle khusus kanggo anak saka 3 taun munggah. Ukuran mini, ukuran biasa lan kothak teka-teki ukuran gedhe kanggo ......

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Jigsaw Puzzles Game Doer iku salah siji saka Jigsaw Puzzles pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.