Ngarep > Produk > Komponen Game liyane > pion > Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games
Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games
  • Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board GamesPawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games
  • Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board GamesPawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games
  • Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board GamesPawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games
  • Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board GamesPawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games

Pawns Plastik Glossy kanggo Custom Board Games

Pawns plastik multi-werna kanggo game Papan adat, digawe saka PS murni lan kualitas dhuwur, ing perawatan lumahing nggilap. Papan catur plastik iki ukurane 25×13.6mm, wernane kuning, biru, abang, jambon, putih lan werna liyane. Dikemas ing tas OPP sing cetha utawa kothak khusus. Apa ngganti potongan game sing ilang utawa nambah lampu kilat kanthi nganyarke favorit lawas ing game papan sampeyan, pion plastik akeh Game Doer bisa ningkatake urip game. Biasane, pion plastik warna-warni iki digunakake ing macem-macem game meja, saka game strategi, dolanan bocah, dolanan kulawarga nganti dolanan sirkus. Padha temtunipun gedhe nambah kanggo Papan game. Amarga kabeh bahan mentah sing digunakake dening Game Doer 100% murni lan berkualitas tinggi, digabungake karo proses produksi sing maju lan apik, kabeh pion plastik sing diasilake nganggo warna sing cerah lan pola sing cetha, kanthi permukaan lan pinggir sing lancar, cocog karo AS. , EU lan standar pengujian pasar liyane kaya EN71, CE, ASTM, lsp. Ing ngisor iki minangka introduksi kanggo Pawns Plastik Glossy kanggo Game Papan Kustom, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Pawns Plastik Glossy kanggo Game Papan Kustom. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Pawns plastik multi-werna kanggo game Papan adat, digawe saka PS murni lan kualitas dhuwur, ing perawatan lumahing nggilap. Catur plastik iki ukurane 25x13.6mm, wernane kuning, biru, abang, jambon, putih lan werna liyane. Dikemas ing tas OPP sing cetha utawa kothak khusus. Apa ngganti potongan game sing ilang utawa nambah lampu kilat kanthi nganyarke favorit lawas ing game papan sampeyan, pion plastik akeh Game Doer bisa ningkatake urip game. Biasane, pion plastik warna-warni iki digunakake ing macem-macem game meja, saka game strategi, dolanan bocah, dolanan kulawarga nganti dolanan sirkus. Padha temtunipun gedhe nambah kanggo Papan game. Amarga kabeh bahan mentah sing digunakake dening Game Doer 100% murni lan berkualitas tinggi, digabungake karo proses produksi sing maju lan apik, kabeh pion plastik sing diasilake nganggo warna sing cerah lan pola sing cetha, kanthi permukaan lan pinggir sing lancar, cocog karo AS. , EU lan standar testing pasar liyane kaya EN71, CE, ASTM, etc.


Pawns Plastik Glossy kanggo Proses Game Papan Custom

Konfirmasi desain pelangganâ†'preparasi bahan bakuâ†'pengeringanâ†' peleburan plastikâ†'injeksiâ†' polishâ†' inspeksi kualitasâ†' ngumpul & packing


Dianggo:

Biasane digunakake ing game tabletop khusus utawa minangka tambahan pengajaran.


Pasar Ekspor Utama:

Eropah AS

Kanada Australia

Timur Tengah/Afrika Asia


Kauntungan Kompetitif Utama:

Pesenan cilik Ditampa Brand-jeneng Parts

Staff Experienced Distributorships Ditawakake

Link Elektronik Garansi / Garansi

Persetujuan internasional Produk Green

Kemasan Sertifikat Asal

Sampel kasedhiya Layanan

Rega Fitur produk

Kinerja Produk eputasi

Pangiriman Cepet Persetujuan Kualitas


Game Doer minangka perusahaan manufaktur lan perdagangan khusus ing produksi kabeh jinis game meja.
Minangka melu ing industri game tabletop kanggo liwat 11 taun, kita entuk pengalaman sugih saka game Papan adat, game kertu, game dice, game miniatur, lan akeh produksi game tabletop liyane.
Kita duwe pabrik percetakan & pengepakan sing kabeh duweke, nandur modal pabrik plastik kanggo ngasilake aksesoris game papan, kayata dadu, miniatur, token plastik, lsp.
Kangge, tim tuku profesional kita bisa nggabungake macem-macem sumber daya produk kanggo ombone paling, supaya kualitas produk kita luwih dhuwur tinimbang standar industri lan rega produk 10% ~ 25% luwih murah tinimbang standar industri.
Sugeng rawuh kanggo nyritakake kabutuhan sampeyan, kita mesthi bakal menehi solusi sing paling profesional lan layanan sing paling apik.


Pembayaran & Pangiriman : 

Cara Pembayaran: Advance TT, T/T, Western Union, PayPal, L/C.

Rincian Pangiriman: ing 15-25 dina sawise konfirmasi pesenan


Napa Pilih Game Doer Minangka Cooperator Ideal?

1.We duwe liwat 11 taun pengalaman ngekspor, kang ndadekake wis nambah persil saka pengalaman kerjasama karo pelanggan kabeh ndonya. Staf sales sing berpengalaman nyedhiyakake layanan sing paling profesional lan efisien.

2. jaminan kualitas. Anggere produk sing sampeyan tuku saka Game Doer rusak, kita bakal ngirim implementasine kanthi cepet kanthi biaya.

3. Rega sing kompetitif. Amarga fasilitas produksi majeng lan teknisi profesional, buruh, kita bisa ngontrol biaya ing paling supaya kanggo nyedhiyani pelanggan karo prices paling competitive

4.We ora duwe MOQ ing sembarang produk. Siji Piece olèh.


Pangiriman:Kita nyedhiyakake layanan pangiriman kargo FOB, CIF, DDU, DDP, Express lan akeh liyane kanggo para pelanggan ing saindenging jagad.


Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan chip poker utawa penawaran manufaktur liyane, hubungi kita kanthi email[email protected], utawa nelpon kita liwat + 86 13736188625.

Kita mesthi siyap kanggo mangsuli pitakon apa wae!







Panas Tags: Pion Plastik Glossy kanggo Game Papan Kustom, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.