Ngarep > Produk > Miniatur Game

Miniatur Game Panyedhiya

Game hobi Miniatur Atraktif kalebu sing paling maneka warna lan menarik ing kabeh industri game, apa sampeyan pengin platoon prajurit sci-fi, regu karakter steampunk utawa tentara fantasi elf lan naga sing akeh banget.

GameDoer bisa mbantu para pelanggan nggawe Miniatur Game khusus kanthi ukuran, wujud lan struktur apa wae.
Kita duwe pusat CNC dhewe kanggo mbangun cetakan injeksi banjur ngasilake miniatur khusus.
Kita nggunakake mung bahan kualitas paling dhuwur kanggo Pabrik produk lan mesthekake kabeh produk aman lan eco-kanca.

Ing GameDoer, kita bisa ngasilake miniatur ing resin lan plastik, gumantung saka pilihan sampeyan.
Kangge, kita uga bisa bantuan klien karo modeling lan nggawe file 3D needed, adhedhasar kriya utawa reca.

Proses kerjasama kanggo ngasilake miniatur kasebut gampang lan gampang.
1. Klien menehi kita seni konsep utawa file 3D saka miniatur.
Teknisi profesional lan insinyur cetakan bakal mriksa, banjur menehi saran babagan cara ngowahi struktur miniatur kanggo produksi massal.
 
2. Tokoh prototipe lan miniatur digawe kanthi tangan utawa printing 3D kanggo disetujoni.
 
3. Nggawe sampel fisik lan lukisan tangan.
 
4. Part casting saka siap disetujoni prototipe.
Iki minangka kesempatan pungkasan kanggo nggawe owah-owahan ing wangun miniatur lan tokoh.
 
5. Piranti baja digawe kanthi nggunakake macem-macem bagean prototipe.
 
6. Tes cetakan.
Tokoh pisanan lan miniatur saka jamur sampel unpainted kanggo pindho mriksa yen ana liyane amandemen saka cetakan.
 
7. Produksi massal saka tokoh lan miniatur bakal nggunakake bahan plastik kaya PVC, ABS, PS, PP etc.
 
8. Nggawe cat miturut prototipe dicet sing serves minangka panuntun Paint, bakal bisa karo macem-macem cat lenga lan model karo cara aplikasi beda kalebu washes, rerumput online, rerumput tangan, printing pad.
Kabeh werna bisa cocog Warna PMS kanggo tokoh lan miniatur.
 
9. Kabeh bagean dicet sing nglumpuk menyang tokoh lengkap lan miniatur, gluing lan bagean welding sonic bebarengan yen perlu.
 
10. Tokoh lan miniatur sing mentas rampung diselehake kanthi rapi menyang paket sing disesuaikan lan dikemas ing game papan.
View as  
 
Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan

Slow Rebound PU Busa Jumbo lan Mini Remet Dolanan

Ing ngisor iki minangka pambuka kanggo Slow Rebound PU Foam Jumbo lan Mini Squeeze Toy, muga-muga bisa mbantu sampeyan luwih ngerti Slow Rebound PU Foam Jumbo lan Mini Squeeze Toy. Welcome pelanggan anyar lan lawas kanggo terus kerjo bareng karo kita kanggo nggawe mangsa luwih apik bebarengan!

Maca liyaneKirim Enquiry
Tokoh lan Miniatur Plastik PVC Warna-warni Kustom

Tokoh lan Miniatur Plastik PVC Warna-warni Kustom

Ing game papan kanthi tema perang, perang utawa kompetisi, miniatur plastik tansah dadi barang utama. Saben miniatur utawa tokoh stands for peran tartamtu kang pemain bakal njupuk peran, perang karo saben liyane, dadi wong kuat kanggo menang game ing pungkasan. Mangkono, miniatur lan tokoh sing dirancang kanthi tepat penting banget kanggo pengalaman game para pemain. Kanthi luwih saka 11 taun pengalaman ngasilake lan ngecor miniatuer, Game Doer bisa ngasilake miniatur PVC sing paling rumit kanthi lukisan warna-warni. Teknisi desain miniatur profesional lan insinyur cetakan bakal ndhukung desainer game papan kanthi saran paling profesional kanggo ngowahi lan nambah desain sing bakal nyuda biaya cetakan injeksi lan rega unit. Game Doer bakal ngilangi pangerten lawas babagan cetakan lan cetak......

Maca liyaneKirim Enquiry
Miniatur Plastik Warna Murni kanggo Game Papan Custom

Miniatur Plastik Warna Murni kanggo Game Papan Custom

Ing game papan kanthi tema perang, perang, utawa kompetisi, miniatur plastik tansah dadi barang utama. Saben miniatur utawa tokoh stands for peran tartamtu kang pemain bakal njupuk peran, perang karo saben liyane, dadi wong kuat kanggo menang game ing pungkasan. Mangkono, miniatur lan tokoh sing dirancang kanthi tepat penting banget kanggo pengalaman game para pemain. Ing Game Doer, kanthi luwih saka 11 taun nggawe miniatur lan pengalaman ngecor, kita bisa ngasilake miniatur lan tokoh PVC sing paling rumit. Teknisi desain miniatur profesional lan insinyur cetakan bakal ndhukung desainer game papan kanthi saran paling profesional kanggo ngowahi lan nambah desain sing bakal nyuda biaya cetakan injeksi lan rega unit. Game Doer bakal ngilangi pangerten lawas babagan cetakan lan cetakan miniatu......

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Miniatur Game Game Doer iku salah siji saka Miniatur Game pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.