Ngarep > Produk > Kartu Game

Kartu Game Panyedhiya

Ing GameDoer, kita bisa gawé sawetara saka sudhut kertu playing ing macem-macem gaya bahan, lan struktur.

Pengalaman lengkap ing industri percetakan lan kemasan tradisional ngidini kita bisa nggarap wangun lan konstruksi kertu sing ora konvensional.

We duwe sawetara saka sudhut Simpenan kertu, Simpenan kertu inti biru 280g, Simpenan kertu inti putih 300g, Simpenan kertu inti ireng 310g, Simpenan kertu inti putih 330g, lsp.

Penawaran kertu GameDoer ngluwihi inti kertu standar. Kanthi luwih saka 20 ukuran standar sing beda-beda, telung pilihan inti kertas, lan macem-macem finish kanggo nggawe kertu sampeyan, GameDoer bisa ngowahi komponen standar dadi sorotan game sampeyan.

Rampung beda sing bisa dilebokake ing saben kertu, kalebu linen, varnish, laminasi PP, efek laser, stamping foil, lan embossing.
Kajaba iku, kanthi perawatan khusus sajrone produksi kertu, kertu kasebut luwih awet, fleksibel sanajan asring digunakake, lan luwih apik.

Kajaba kertu kertas klasik, GameDoer uga bisa ngasilake kertu PVC, sing ndadekake kabeh game papan utawa game kertu katon luwih dhuwur.

Teknisi profesional bakal ndhukung pelanggan supaya bisa milih stok kertu lan bahan baku plastik sing paling disenengi kanggo game papan lan Kartu Game.
View as  
 
Waterproof Black PVC Playing Cards

Waterproof Black PVC Playing Cards

Kertu main PVC ireng anti banyu kanthi percetakan khusus, digawe saka 100% PVC plastik murni premium, kanthi ketebalan sing beda kanggo pilihan. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Ukuran dadi 57x87mm, 62x87mm, 70x120mm, 88x133mm utawa ukuran khusus liyane. Lan wangun dadi bunder, persegi, persegi dowo utawa wangun khusus liyane. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test wektu lan soko beda kanggo kertu playing kertas tradisional. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Kartu Play......

Maca liyaneKirim Enquiry
100% Virgin Putih Plastik PVC Playing Cards

100% Virgin Putih Plastik PVC Playing Cards

Simpenan kertu PVC plastik murni premium. Simpenan kertu PVC plastik murni digawe saka 100% bahan PVC prawan kanthi kekandelan kertu sing beda kanggo pilihan. Paling asring digunakake yaiku ketebalan 0,3 mm. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test wektu lan soko beda kanggo kertu playing kertas tradisional. Minangka pabrik profesional, kita pengin menehi sampeyan 100% Kartu Bermain PVC Plastik Putih Virgin. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof Golden Foil PVC Playing Cards

Waterproof Golden Foil PVC Playing Cards

Waterproof Golden foil PVC playing cards karo printing adat, digawe saka 100% premium PVC plastik murni, karo kekandelan beda kanggo pilihan. Dek standar 52 kertu lan 2 joker dikemas ing kothak emas-foil. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Uga merek anyar, mengkilat lan mancorong. Ukuran dadi 57x87mm, 62x87mm, 70x120mm, 88x133mm utawa ukuran khusus liyane. Lan wangun dadi bunder, persegi, persegi dowo utawa wangun khusus liyane. Kanthi ciri-ciri sing tahan suwe banget, sing tegese awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan karo panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham kertu iki dadi pilihan utama kanggo para pelanggan sing golek premium, paling ndhuwur. Simpenan kertu sawetara sing bakal tahan test w......

Maca liyaneKirim Enquiry
Cards poker PET standar

Cards poker PET standar

Waterproof ireng PET poker karo printing adat ing ukuran poker standar, digawe saka 100% premium PET plastik murni, karo kekandelan beda kanggo pilihan. Iku fleksibel, bisa dicuci nganggo tangan, lan gampang diacak. Ukuran 63 x 88mm, ukuran mini poker standar, ukuran kertu jembatan standar, ukuran kertu tarot, utawa ukuran kertu dolanan standar lan ukuran khusus liyane. Sudut bunder, pinggiran alus lan perawatan permukaan priksa manawa kertu aman nalika disentuh, ora bakal ngrusak tangane pemain nalika muter. Kajaba iku, bisa dadi kothak, persegi panjang utawa wangun khusus liyane. Kanthi karakteristik sing tahan suwe, tegese kertu poker PET awet, lunyu lan apik banget kanggo ditangani, tahan banyu lan tetep wujud sanajan panangan sing paling kasar, kabeh kaluwihan kasebut nggawe saham ker......

Maca liyaneKirim Enquiry
Blue Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game

Blue Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game

Kertu Kertas Inti Biru. Simpenan kertu kertas inti biru digawe kanthi nyelehake inti adesif opaque biru ing antarane rong lapisan kertas. Kanthi kemampuan kanggo mbatesi cahya sing padhang liwat kertu, iki disambut dening desainer game papan lan game kertu sing bakal duwe syarat khusus babagan rahasia kertu. Salajengipun, mbantu kanggo nyegah kertu karo mburi dicithak entheng supaya desain katon saka sisih ngelawan nalika ing cahya kuwat utawa ruangan. Kertu kertas inti biru uga wis rampung Gamelan lan Simpenan kertu standar ing pasar kang duwe memori apik kanggo spring luwih apik nalika shuffled. Kertu varnish matte utawa nggilap rampung supaya kertu ora dadi reged, lan nyedhiyakake permukaan sing alus lan rada lunyu kanggo mbantu shuffling lan penanganan. Akeh desainer Tarot Cards seneng......

Maca liyaneKirim Enquiry
Black Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game lan Gambling

Black Core Standard Cardstock Playing Cards kanggo Papan Game lan Gambling

Kertu Kertas Inti Ireng. Simpenan kertu kertas inti ireng digawe kanthi nyelehake inti adesif opaque ireng ing antarane rong lapisan kertas. Iki minangka lapisan ekstra ing antarane rong lembar kertas. Kanthi kemampuan kanggo babar blas mblokir cahya sumorot liwat kertu, Simpenan kertu iki tampi gambling , uga dening game Papan lan perancang game kertu sing bakal duwe syarat khusus ing kertu rahasia sak muter game. Salajengipun, mbantu kanggo nyegah kertu karo mburi dicithak entheng supaya desain katon saka sisih ngelawan nalika ing cahya kuwat utawa ruangan. Kertas inti ireng uga bakal duwe Rampung Gamelan utawa Rampung linen. Kertu varnish matte utawa nggilap rampung supaya kertu ora dadi reged, lan nyedhiyakake permukaan sing alus lan rada lunyu kanggo mbantu shuffling lan penanganan. A......

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur Kartu Game Game Doer iku salah siji saka Kartu Game pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.