Ngarep > Produk > Kothak Game

Kothak Game Panyedhiya

Wiwit taun 2009, Ningbo GameDoer Manufacturing wis berkembang dadi salah sawijining produsen lan eksportir OEM / ODM utama sing khusus ngasilake game papan, game miniatur, game hobi, game kertu, teka-teki jigsaw, tokoh & miniatur, lan kabeh komponen game papan liyane.

GameDoer duwe pusat CNC lan bengkel cetakan dhewe kanggo nggawe dadu, cetakan injeksi miniatur banjur diprodhuksi, bengkel percetakan & kemasan kanggo ngasilake kothak game, kertu, papan, lembar aturan, manual lan kabeh komponen sing ana gandhengane karo kertas, lan bengkel manufaktur kerajinan kayu. .
Kita duwe karyawan sing berpengalaman, peralatan kelas donya, lan tim manajemen proyek profesional lan pribadi sing makarya karo klien kanggo nyedhiyakake layanan lengkap manufaktur game lan komponen game.

Ing GameDoer, kita bisa ngasilake macem-macem kothak game ing macem-macem gaya lan struktur.
Pengalaman lengkap ing industri percetakan lan kemasan tradisional ngidini kita bisa nggarap wangun lan konstruksi kothak game sing ora konvensional.

Kothak game sing apik ndadekake game meja sampeyan luar biasa.
Kothak teleskop klasik kanggo game tabletop paling umum, kothak tuck lan kothak geladhak kanggo muter geladhak kertu lan poker geladhak, kothak tutup Magnetik, lan malah kothak timah embossed, nggawe game Papan utawa game kertu katon ing mburi sing luwih dhuwur.
Kabeh kothak kita bisa diolah kanthi finish khusus supaya bisa dadi luar biasa lan awet, kayata UV titik, tekstur linen, stamping foil, lan embossing.

Teknisi profesional bakal ndhukung pelanggan kanggo milih bahan karton lan kertas seni sing paling disenengi kanggo nggawe kothak game.

Kabeh peralatan kita kalebu sing paling apik ing donya. Komputer canggih, peralatan pra lan pasca pers lan mesin cetak dianyari kanthi rutin kanggo ngimbangi teknologi paling anyar ing industri percetakan lan kemasan supaya kita mung ngasilake karya kanthi kualitas sing paling dhuwur.
View as  
 
Printing Cardboard Ngusapake Drawer Box

Printing Cardboard Ngusapake Drawer Box

Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Printing Cardboard Sliding Drawer Box saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tutup Karton lan Kothak Kaku Ngisor kanggo Game Tabletop

Tutup Karton lan Kothak Kaku Ngisor kanggo Game Tabletop

Custom, gawé minangka desain pelanggan.
Kadhangkala pelanggan kaya desainer anyar bisa uga ora duwe idea sing cetha babagan ukuran sing akurat kanggo game papan. Aja kuwatir, teknisi profesional bakal mbantu menehi saran ukuran lan kothak konstruksi sing paling cocog kanggo game sampeyan. Sugeng rawuh kanggo tuku Cardboard Cover lan Bottom Rigid Box kanggo Game Tabletop saka kita. Saben panjaluk saka pelanggan dijawab sajrone 24 jam.

Maca liyaneKirim Enquiry
White Cardboard Tuck Top Box kanggo Playing Cards lan Poker Deck

White Cardboard Tuck Top Box kanggo Playing Cards lan Poker Deck

Bahan kothak: Karton putih paling akeh digunakake kanggo kothak kertu dek.
Utawa nggunakake Kertas Seni 300g / 350g.
Pelanggan uga bisa nemtokake materi sing luwih disenengi kanggo nggawe kothak kertu.
Biasane, luwih kenthel saka materi kothak, luwih abot sing bisa ditanggung. Minangka profesional White Cardboard Tuck Top Box kanggo Playing Cards lan Poker Deck pabrikasi, sampeyan bisa yakin tuku White Cardboard Tuck Top Box kanggo Playing Cards lan Poker Deck saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kothak Mailer Karton Daur Ulang

Kothak Mailer Karton Daur Ulang

Karakteristik Kothak Surat Bergelombang Karton Daur Ulang: Mailer tahan remuk lipat kanggo menehi proteksi tembok dobel ing ngarep lan kabeh sisih.Kothak surat bergelombang super kuwat nanging bobot entheng kanggo ngirit ongkos kirim lan kemasan, cocog kanggo ngemot barang-barang game papan kaya kertu. , dadu, dolanan kayu.Sauntara kuwi, bisa digunakake minangka kothak hadiah kanggo ngirim jam tangan, perhiasan, aksesoris sandhangan cilik, parfum utawa cologne. Ing Game Doer, kita nggunakake bahan kualitas sing paling apik kanggo ngasilake kabeh produk, mailer corrugated. kothak sing awet lan bisa digunakake maneh.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Kothak Game Game Doer iku salah siji saka Kothak Game pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.