Ngarep > Produk > Papan game

Papan game Panyedhiya

Wiwit taun 2009, Ningbo GameDoer Manufacturing wis berkembang dadi salah sawijining produsen lan eksportir OEM / ODM utama sing khusus ngasilake game papan, game miniatur, game hobi, game kertu, teka-teki jigsaw, tokoh & miniatur, lan kabeh komponen game papan liyane.

Ing GameDoer, kita bisa ngasilake papan game ing macem-macem lipatan, gaya lan struktur.
Pengalaman lengkap ing industri percetakan lan kemasan tradisional ngidini kita bisa nggarap wangun lan konstruksi papan game sing ora konvensional.

Papan game minangka bagean penting saka game papan, misale jek ora ana game papan sing lengkap tanpa papan game. GameDoer bisa mbantu nggawe papan game khusus sing nyukupi syarat sing paling rumit.
Kita bisa nggawe sawetara lempitan lan ukuran kanggo Papan game, karo sudhut dikiataken kanggo nyegah nyandhang. We duwe sawetara karton beda, kertas seni lan Rampung kasedhiya kanggo ndhuwur, lan uga bisa nampung die Cut Papan pindho lan panjaluk liyane mboten umum.

Papan game khusus GameDoer kanthi kualitas dhuwur lan awet. Kabeh papan game khusus GameDoer bakal pas karo salah sawijining kothak game khusus.

Ing syarat-syarat kekiatan kanggo Papan game lempitan, disaranake rampung ing ngisor iki: lapisan UV, nggilap PP lamination utawa matt PP lamination minangka Lebokake lumahing.
Papan game khusus GameDoer bisa menehi macem-macem kekandelan papan game kanggo game papan sing pengin digawe. Pilih saka wangun kothak utawa persegi dowo lan opsi lempitan beda kayata bi-melu utawa kotak-folds kanggo Papan game pas ing kothak game adat.

Teknisi profesional bakal ndhukung pelanggan kanggo milih bahan karton lan kertas seni sing paling disenengi kanggo nggawe papan game.
View as  
 
Enem Lipatan Papan Game Karton

Enem Lipatan Papan Game Karton

Papan game biasane minangka bagean paling penting ing game papan. Kualitas papan game bakal mengaruhi pengalaman game pemain kanthi dramatis, lan uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat. Tim mriksa kualitas profesional kita bakal mriksa kanthi ketat saben batch bahan mentah saka pemasok. Mangkono, digabungake karo peralatan produksi maju lan teknologi produksi, produk sing diprodhuksi dening Game Doer nduweni kualitas paling dhuwur lan tahan lama. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis papan game printing khusus kanthi lipatan khusus kanggo ngisi syarat desainer game papan ing game papan dhuwur. Flat, Setengah Lipatan, Telung Lipatan, Papat Lipatan, Enem Lipatan lan Multiple Lipatan liyane kanggo pilihan sing ngga......

Maca liyaneKirim Enquiry
Papan Game Karton Setengah Lipat

Papan Game Karton Setengah Lipat

Biasane, papan game minangka bagean paling penting ing sakumpulan game papan. Kualitas papan game bakal langsung mengaruhi pengalaman game pemain game, lan uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan kardus wis dipilih kanthi ketat, digabungake karo peralatan produksi lan teknologi produksi presisi super dhuwur, produk sing diprodhuksi dening Game Doer nduweni kualitas lan awet. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis papan game printing khusus kanthi lipatan khusus kanggo ngisi syarat desainer game papan ing game papan dhuwur. Flat, Setengah Lipatan, Telung Lipatan, Papat Lipatan, Enem Lipatan lan Multiple Lipatan liyane kanggo pilihan sing nggawe gampang lan ekonomis saka set game papan lengkap. Kangge, Papan game bisa di-push ing setengah karo bol......

Maca liyaneKirim Enquiry
Quarter Folding (4 Lipatan) Papan Game

Quarter Folding (4 Lipatan) Papan Game

Papan game biasane minangka bagean paling penting ing game papan. Kualitas papan game bakal mengaruhi pengalaman game pemain kanthi dramatis, lan uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat. Tim mriksa kualitas profesional kita bakal mriksa kanthi ketat saben batch bahan mentah saka pemasok. Mangkono, digabungake karo peralatan produksi maju lan teknologi produksi, produk sing diprodhuksi dening Game Doer nduweni kualitas paling dhuwur lan tahan lama. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis papan game printing khusus kanthi lipatan khusus kanggo ngisi syarat desainer game papan ing game papan dhuwur. Flat, Setengah Lipatan, Telung Lipatan, Papat Lipatan, Enem Lipatan lan Multiple Lipatan liyane kanggo pilihan sing ngga......

Maca liyaneKirim Enquiry
Papan Game Lipat Telung Lipat

Papan Game Lipat Telung Lipat

Papan game biasane minangka bagean paling penting ing game papan. Kualitas papan game bakal mengaruhi pengalaman game pemain kanthi dramatis, lan uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat. Tim mriksa kualitas profesional kita bakal mriksa kanthi ketat saben batch bahan mentah saka pemasok. Mangkono, digabungake karo peralatan produksi maju lan teknologi produksi, produk sing diprodhuksi dening Game Doer nduweni kualitas paling dhuwur lan tahan lama. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis papan game printing khusus kanthi lipatan khusus kanggo ngisi syarat desainer game papan ing game papan dhuwur. Flat, Setengah Lipatan, Telung Lipatan, Papat Lipatan, Enem Lipatan lan Multiple Lipatan liyane kanggo pilihan sing ngga......

Maca liyaneKirim Enquiry
Papan game Six-melu kanggo Custom Tabletop Games

Papan game Six-melu kanggo Custom Tabletop Games

Papan game biasane dadi komponen paling penting ing game papan. Kualitas papan game bakal mengaruhi pengalaman game para pemain sajrone main, lan uga nemtokake urip game papan kasebut. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat supaya bisa nyetel basis kristal produksi massa papan game. Tim mriksa kualitas profesional kita bakal mriksa kanthi ketat saben batch bahan mentah saka pemasok. Digabungake karo peralatan produksi lan teknologi canggih, produk sing metu saka Game Doer yaiku kualitas lan tahan lama. Kita bisa ngasilake macem-macem jinis papan game printing khusus kanthi lipatan khusus kanggo nyukupi syarat desainer game papan ing game papan dhuwur. Flat, Setengah Lipatan, Telung Lipatan, Papat Lipatan, Enem Lipatan lan Multiple Lipatan liyan......

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur Papan game Game Doer iku salah siji saka Papan game pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.