Ngarep > Produk > Komponen Game liyane > Token & kothak > Karton kothak kanggo Custom Tabletop Games
Karton kothak kanggo Custom Tabletop Games
  • Karton kothak kanggo Custom Tabletop GamesKarton kothak kanggo Custom Tabletop Games
  • Karton kothak kanggo Custom Tabletop GamesKarton kothak kanggo Custom Tabletop Games
  • Karton kothak kanggo Custom Tabletop GamesKarton kothak kanggo Custom Tabletop Games

Karton kothak kanggo Custom Tabletop Games

Kothak karton laminated presisi dhuwur lan kurang panyimpangan biasane penting kanggo game papan khusus. Minangka penting minangka Papan game, main kertu utawa token ing game Papan lengkap. Kualitas kothak karton sing ditindhes bakal mengaruhi pengalaman game pemain game, uga nemtokake durasi game papan. Ing Game Doer, kabeh pemasok bahan mentah kertas lan karton wis dipilih kanthi ketat, digabungake karo fasilitas produksi lan teknologi presisi super dhuwur, ubin kardus sing diprodhuksi dening kita kualitas paling dhuwur lan paling tahan lama. Ana macem-macem kekandelan saka bahan baku karton kanggo pilihan kanggo ketemu karo efek beda saka game Papan adat. Kajaba iku, kita bisa mati kothak karton ing macem-macem wangun lan ukuran, kanggo ketemu karo syarat dhuwur saka perancang game tabletop ing game Papan dhuwur-mburi. Bunder, kothak, persegi dowo, berlian lan wangun ora duwe aturan baku kasedhiya. Game papan lengkap sing diprodhuksi dening Game Doer cocog karo standar uji coba AS, EU, AU lan pasar liyane kaya CE-EN 71, ASTM, CPSIA, FDA lan sapiturute. . Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kothak Karton kanggo Karakteristik Game Meja Kustom:Penyimpangan sing kuat lan sithik sisih dobel cetak lapisan kertas seni kanthi potongan sing akurat.

Penting banget kanggo mesthekake karya seni kertas seni ngarep lan mburine dilapisi tanpa panyimpangan, sing bakal nyebabake mati sing tepat ing kothak karton. Biasane, panyimpangan gedhe bakal nyebabake pengalaman main game papan sing ora apik.

Ing Game Doer, kita bisa njamin panyimpangan mati ing 0.5mm.

Kepiye carane kita bisa nindakake kothak karton kanthi presisi dhuwur?

Pisanan, kita mbangun alat nglereni mati nalika kertas dicithak rampung garing, tanpa nyusut maneh. Kanthi cara iki, alat nglereni die bisa 100% akurat ing dimensi nglereni.

Kapindho, alat nglereni mati sing kita gunakake diimpor, sing nduweni kualitas sing luwih dhuwur lan luwih awet sanajan sawise ewonan nglereni. Iku meh ora dadi kusam.

Katelu, kita nggawe produksi massal die cutting sawise 20 jam nanging ing 36 jam nalika kertas seni dicithak. Lan mesin lapisan kanthi otomatis majeng bisa nindakake kabeh iki.

Pungkasan, digabungake karo teknik lapisan sing unik yaiku kanthi pengalaman akumulasi kanggo produksi game papan khusus luwih saka 11 taun, kita bisa ngontrol panyimpangan pemotongan ing 0.5mm.

Bahan Kardus Kab.Kertas Seni + 1.0mm / 1.5mm / 2.0mm / 2.5mm karton werna abu-abu.

Kanggo mburi kothak karton, iku bisa laminated karo ireng kertas khusus, kertas seni, CCNB utawa mung tetep minangka werna asli saka karton werna abu-abu.

Pelanggan bakal mutusake apa kekandelan saka karton abu-abu sing dibutuhake kanggo ngasilake papan game.

Saka 1.0mm nganti 2.0mm sing paling umum digunakake.

Lan karton Kapadhetan dhuwur lan karton Kapadhetan normal kanggo pilihan.

Biasane, luwih kenthel saka karton abu-abu, luwih abot lan kuwat saka papan kothak.


Pilihan Material

Kertas Seni C2S

Kertas Seni C1S

Karton Grey

Kertas Khusus

CCNB

128gsm

160gsm

1000gsm = 1.0mm ketebalan

120gsm

250gsm

157gsm

210gsm

1200gsm = 1.2mm kekandelan

157gsm

300gsm

190gsm

250gsm

1500gsm = 1.4mm ketebalan

182gsm

350gsm

210gsm

300gsm

2000gsm = 1.8mm kekandelan

250gsm

500gsm

Aplikasi

Biasane Sisih Ngarep saka BoxFront Side saka Game BoardBooklet

Ing Lapisan Kothak Ing Lapisan Papan Game Ing Lapisan Kothak Karton

Biasane Backside saka BoxBackside saka Papan Game

Sisih ngarep lan Sisih mburi BoxSisih ngarep & Sisih mburi Papan GameSisih ngarep lan Sisih mburi kothak Karton


Perawatan permukaan kothak karton:Titik UV, Tekstur Linen, Rampung Linen, Foil Emas utawa Perak, Embossing, Foil Embossing, Matte utawa Glossy Varnish, Matte utawa Glossy PP Lamination.

wangun:Rectangle, Square, Circle, Triangle lan wangun lan konstruksi sing ora konvensional.

Format file karya seni kanggo produksi massal: .psd .ai .cdr .pdf lan format liyane






Panas Tags: Kothak Karton kanggo Game Meja Custom, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.