Ngarep > Produk > Komponen Game liyane > Jigsaw Puzzles > Karton Jigsaw Puzzle
Karton Jigsaw Puzzle
  • Karton Jigsaw PuzzleKarton Jigsaw Puzzle
  • Karton Jigsaw PuzzleKarton Jigsaw Puzzle
  • Karton Jigsaw PuzzleKarton Jigsaw Puzzle
  • Karton Jigsaw PuzzleKarton Jigsaw Puzzle

Karton Jigsaw Puzzle

Minangka pabrikan Cardboard Jigsaw Puzzle profesional, sampeyan bisa yakin tuku Puzzle Jigsaw Cardboard saka pabrik kita lan bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Karakteristik Puzzle Jigsaw Cardboard:Yen sampeyan pengin supercharge otak karo sawetara game mental sing apik, iki game sing apik kanggo mbantu sampeyan nindakake. Digawe saka bahan berkualitas tinggi, ora beracun. Rekomendasi kanggo bocah-bocah umur 8 lan munggah.

Ing Game Doer, kita nggunakake bahan kualitas paling apik kanggo ngasilake kabeh produk. Teka-teki jigsaw karton tabung mini digawe saka kertas inti biru premium sing nduweni permukaan alus, keluwesan dhuwur, efek printing dhuwur. Nglereni lengkap lan tliti kanggo mesthekake saben Piece saka teka-teki karton bebas saka sembarang burrs karo sudhut Gamelan kang bakal mesthekake ora cilaka tangan anak nalika ndemek lan muter. Kangge, karo teknisi prodhuksi majeng lan materi kualitas dhuwur, kabeh potongan mini iki ora gampang dilapisi.

Kajaba iku, percetakan sing ramah lingkungan lan ora beracun njamin manawa kabeh produk cocog karo tes keamanan lan sertifikasi EU, AS, AU lan negara.

Saben potongan jigsaw pas karo jigsaws jejer.

Set teka-teki jigsaw karton mini iki dikemas ing tabung plastik, sing gampang digawa.

Sampeyan bisa nyelehake ing tas, kanthong utawa mung tangan. Nang endi wae, kapan wae sampeyan pengin main, njupuk metu lan seneng-seneng karo kanca-kanca.

Kustomisasi:Pelanggan bisa ngirim seni utawa desain teka-teki jigsaw. Utawa kita bisa ngirim cithakan customer ing advance, supaya customer isi ing seni, banjur kita nggawe piring kanggo mriksa final

Pilihan Packaging:

Kemasan tabung plastik

Bungkus film nyusut panas

Kothak kaku kanthi ndhuwur lan dhasar

kothak timah

Saran desain pelanggan:

Mode Warna: RGB utawa CMYK kanggo gambar warna,

Grayscale kanggo ireng lan putih

Rampung:

Aqueous (finishing matte biasa)

Varnish Gloss

Tekstur Linen utawa Rampung Linen

kothak adat liyane

Pilihan Printing:

PMS

Print warna lengkap

Resolusi gambar:Minimal 300 dpi

getihen:Mangga ninggalake paling sethithik 3mm kanggo area getihen.

Format file desain:JPG, BMP, PNG, GIF, TIFF, PDF, AI, PSD


Cara Milih Teka-teki Jigsaw sing Tengen kanggo Bocah-bocah

Nyatane, bocah cilik bisa dolanan teka-teki wiwit umur rong taun. Kanggo bayi sing luwih enom sing anyar kanggo teka-teki jigsaw, wong tuwane bisa milih set teka-teki ing pigura, kanthi jumlah potongan cilik, nalika ukurane gedhe. Liwat interaksi antarane wong tuwa lan bocah, kanggo ngrampungake teka-teki kanthi bebarengan bisa nambah rasa percaya diri bocah.

Kanggo bayi sing umure luwih saka 5 taun, sampeyan bisa milih teka-teki jigsaw karton sing luwih akeh. Teka-teki jigsaw kothak nggampangake ing panyimpenan. Yen wis rampung, sampeyan bisa break munggah kanggo muter babak sabanjuré, kang bisa cultivate pakulinan apik anak kang ngatur lan nyimpen. Jumlah teka-teki jigsaw kothak relatif gedhe, lan area produk rampung uga relatif gedhe. Iku apik kanggo nglatih kesabaran, pengamatan lan katrampilan mikir bocah.


Rekomendasi Jigsaw Puzzles kanggo Bocah-bocah ing Beda Umur

Kanggo 2 taun 9 Pieces Jigsaw Puzzles Kayu

Kanggo 3-4 taun 60pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Cardboard Frame

60 pcs Teka-teki Jigsaw Kayu ing Bingkai Kayu

60pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Top lan Base Kaku Box

60 pcs Karton Jigsaw Puzzles ing Kotak Timah

Kanggo 5 taun 80pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Top lan Base Rigid Box

100pcs nganti 200pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Kotak Timah

Puzzle kayu 3D

Teka-teki karton 3D

Kanggo 6 taun 100pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Top lan Base Rigid Box

200pcs nganti 200pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Kotak Timah

Puzzle kayu 3D

Teka-teki karton 3D

Kanggo 7 taun 200pcs nganti 300pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Top lan Base Rigid Box

Puzzle kayu 3D

Teka-teki karton 3D

Kanggo 8 taun 300pcs nganti 500pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Top lan Base Rigid Box

Puzzle kayu 3D

Teka-teki karton 3D

Kanggo 10 taun 500pcs nganti 1000pcs Cardboard Jigsaw Puzzles ing Top lan Base Rigid

Puzzle kayu 3D

Teka-teki karton 3D





Panas Tags: Puzzle Jigsaw Cardboard, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Dhaptar Rega, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.