Ngarep > Produk > Pameran Proyek > Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG
Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG
  • Card & Miniatur Papan Game Battle of GOGCard & Miniatur Papan Game Battle of GOG
  • Card & Miniatur Papan Game Battle of GOGCard & Miniatur Papan Game Battle of GOG
  • Card & Miniatur Papan Game Battle of GOGCard & Miniatur Papan Game Battle of GOG

Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG

Card & Miniatur Board Game Battle of GOG minangka game papan kanggo 2-4 pemain, sing disetel ing tanah Kanaan kuno. Dirancang dening Vitali Minin, Battle of GOG nantang kabeh anggota kulawarga kanggo nemokake 5 gulungan suci nalika perang nglawan tanah Kanaan.
Aturan game sing prasaja, nggabungke strategi lan luck merata, supaya sapa bisa menang.
Komunitas: 2-4 pemain
Wektu Muter: 45-180 Min
Umur: 9+
Desainer: Vitali Minin
Artis: Vitali Minin
Penerbit: Crazzybox Inc

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Proyek:Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG
Kategori Game:Game Kartu, Game Miniatur, Game Keluarga, Game Strategi
Komunitas:2-4 pemain
Wektu Playing:45-180 Min
umur:9+
Desainer:Vitali Minin
Artis:Vitali Minin
Penerbit:Crazzybox Inc



Komponen Papan Game:
Kotak Teleskopik x 1
Miniatur x2
Bagean Peta x36
dhuwit recehan x84
Playing Cards x34
Dadu Rolling x14
Buku Aturan x1


GAME STRATEGI CAHAYA UNTUK KELUARGA:

Peperangan GOG minangka strategi sing entheng, kontrol wilayah lan papan manajemen sumber daya kanggo 2-4 pemain, kanthi interaksi pemain sing abot lan playability sing meh ora ana watesan. Game kasebut nantang golek 5 gulungan suci nalika perang nglawan tanah Kanaan kuno. Iku game entry level kanggo pemain anyar nalika nggawe play unik liwat kanggo pemain berpengalaman.


PAPAN GAME UNIK:

Ing Peperangan GOG, sisih ngisor kothak digunakake minangka papan game. Peta game kasebut bisa diklumpukake ing pirang-pirang kombinasi, saengga saben sesi game bisa diputer kanthi beda-beda, ngidini replayability sing meh ora ana watesan. Kanthi akeh faktor sing melu, malah nggawe 3 kutha ing wilayah peta sing paling akeh ora bakal njamin kamenangan sampeyan, amarga Kartu Kemampuan lan Kertu Treasure bisa nggawe bedane ing kahanan kritis.
Kita bisa ndhukung pelanggan kanggo nggawe Papan game sing karo sembarang Rampung lumahing pinunjul, lan ing macem-macem Pambungkus, karo dikiataken kaset melu lan sudhut kanggo nyegah saka nyandhang lan bejat.
Kita uga bisa nampung die Cut Papan pindho lan panjaluk liyane mboten umum.

 

Dhuwur REPLAYABILITY & PLAYER ENGAGEMENT

Peperangan GOG nawakake macem-macem gamelan sing nggawe pemain tetep aktif. Game kasebut ngidini macem-macem kesempatan strategi sing ndadekake saben game nyenengake saka wiwitan nganti pungkasan. Pungkasan, elinga manawa Oracle saka game kasebut yaiku GOG lan dheweke duwe kekuwatan kanggo nylametake sampeyan saka Malaikat Retribusi!
Kertu bisa diprodhuksi ing macem-macem ukuran, wangun lan kekandelan.
We duwe sawetara saka sudhut Simpenan kertu kanggo pilihan, lan kertu bisa dianggep karo Rampung beda, kaya linen, varnish nggilap, varnish matte, film nggilap, film matte. Lan kita nggunakake perawatan khusus kanggo nggawe kertu luwih awet sanajan asring digunakake.

 

Miniatur

Cetakan presisi kanggo ngasilake miniatur sing apik banget.
Saka conto cepet nganti produksi massal, GameDoer bisa ngasilake miniatur struktur sing paling rumit.

 

Saben Komponen Game sing Diprodhuksi GameDoer bisa 100% Lulus Tes dening Laboratorium.

 

Tuku Game ing Amazon:

 

Kanggo informasi luwih lengkap utawa tuku, bukak situs web pelanggan: https://www.battleofgog.com/





 





Panas Tags: Card & Miniatur Papan Game Battle of GOG, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Made in China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.