Ngarep > Produk > Pameran Proyek > Game kertu OUTRUN
Game kertu OUTRUN
  • Game kertu OUTRUNGame kertu OUTRUN
  • Game kertu OUTRUNGame kertu OUTRUN
  • Game kertu OUTRUNGame kertu OUTRUN

Game kertu OUTRUN

Iki dudu game arcade Sega klasik saka 80s. Card Game OUTRUN minangka game kertu kompetitif sing nglawan kanca-kanca sing uwal. Selehake kertu gerakan ing urutan ditampilake ing kertu path luwih cepet saka pemain liyane. Mung sing pisanan metu sing bisa urip! Berjuang kanggo uwal? Banjur ngalang-alangi pemain liyane kanthi kertu gangguan supaya luwih angel uwal.
Komunitas: 2-6 pemain
Wektu Muter: 10-60 Min
Umur: 8+
Desainer: Ian Barrow, Paul Hunter, Szymon Stuglik
Artis: Pablo Blayker, Kamila Szutenburg
Penerbit: Good Looking Richard

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Proyek:OUTRUNCard Game OUTRUN
Kategori Game:Game Kartu, Game Keluwesan, Game Keluarga
Komunitas:2-6 pemain
Wektu Playing:10-60 Min
umur:8+
Desainer:Ian Barrow, Paul Hunter, Szymon Stuglik
Artis:Pablo Blayker, Kamila Szutenburg
Penerbit:Good Looking Richard



Komponen Papan Game:
Kotak Tuck x 1
Playing Cards x174
Papan game x4
Karton Token x12
Manual x1
Neoprene Mat Kab x1


Outrun minangka game kertu kompetitif sing nglawan kanca-kanca sing uwal. Selehake kertu gerakan ing urutan ditampilake ing kertu path luwih cepet saka pemain liyane. Mung sing pisanan metu sing bisa urip! Berjuang kanggo uwal? Banjur ngalang-alangi pemain liyane kanthi kertu gangguan supaya luwih angel uwal.
— katrangan saka penerbit

Thanks kanggo kepercayaan lan dhukungan pelanggan marang kita, GameDoer ngasilake game papan sing didorong kertu ing taun 2020.


Kotak Teleskopik Kab

Ing GameDoer, kita bisa ngasilake macem-macem kothak. Kothak teleskop klasik, kothak magnet, kothak tuck, kothak dek, kothak gaya buku, lan kabeh cara kanggo kothak timah embossed.
Pengalaman kita ing industri percetakan lan kemasan tradisional uga ngidini kita bisa nggarap wangun lan konstruksi sing luwih ora konvensional. Kabeh kothak kita bisa diolah kanthi finish khusus supaya bisa dadi luar biasa, kayata UV titik, tekstur linen, stamping foil, embossing, lsp.

 

Playing Cards

Kertu bisa diprodhuksi ing macem-macem ukuran, wangun lan kekandelan.
We duwe sawetara saka sudhut Simpenan kertu kanggo pilihan, lan kertu bisa dianggep karo Rampung beda, kaya linen, varnish nggilap, varnish matte, film nggilap, film matte. Lan kita nggunakake perawatan khusus kanggo nggawe kertu luwih awet sanajan asring digunakake.

 

Papan Game Karton lan Token Babak

Papan game biasane dadi komponen kunci ing game papan. Kita bisa ndhukung pelanggan kanggo nggawe Papan game sing karo sembarang Rampung lumahing pinunjul, lan ing macem-macem Pambungkus, karo dikiataken kaset melu lan sudhut kanggo nyegah saka nyandhang lan bejat. Kita uga bisa nampung die Cut Papan pindho lan panjaluk liyane mboten umum.

 

Neoprene Mat Kab

Mat dolanan sing diprodhuksi dening GameDoer digawe saka karet alam kanthi rasa tangan sing alus lan alus, lan uga gampang digulung. Nerangake karo sisih ngisor karet kanggo njaga tikar supaya ora geser utawa geser. Nglindhungi meja saka gesekan lan impact saka komponen game, kaya kertu, token karton, nalika sampeyan ngacak lan nyelehake ing meja nalika muter.

 

Saben Komponen Game sing Diprodhuksi GameDoer bisa 100% Lulus Tes dening Laboratorium.

 

Kanggo informasi luwih lengkap utawa tuku, bukak situs web pelanggan: https://www.goodlookingrichard.com/





 





Panas Tags: Game Card OUTRUN, Produsen, Pemasok, Pabrik, Sampel Gratis, Disesuaikan, China, Digawe ing China, Diskon, Rega Murah, CE, Daftar Harga, Kutipan, Paling Anyar, Kualitas, Awet, Apik

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.