tas Panyedhiya

Tas kain becik kanggo nyimpen potongan game papan cilik lan cilik. Ing Game Doer, kita bisa ngasilake tas sing ukuran lan warna wis ditemtokake. Kantong game papan kita bisa disesuaikan liwat macem-macem pilihan fbric lan warna sing cocog karo gaya lan desain game sampeyan.


We nyedhiyani sawetara pilihan kain, uga sulaman, sutra-screening, lan printing full-werna ing tas.

Tas kami kalebu tas dadu organza, tas dadu jaring, tas kain, tas linen, lsp.
Kangge, kabeh bahan sing digunakake GameDoer ramah lingkungan, ora beracun sing tundhuk karo CPSIA, SRS044, ASTM F 963, En71, CE, GB-6675, lsp.


Tas sing diprodhuksi dening kita awet lan kuwat, kanthi ndhuwur tali kanggo nutup kanthi aman kanggo mesthekake yen potongan game sampeyan ora metu. Sampeyan ora bakal kelangan potongan game khusus, kertu utawa muter dhuwit maneh karo tas potongan game papan katun sing berkualitas tinggi. Kantong potongan game serut kita minangka cara sing trep kanggo mesthekake yen kabeh potongan sing longgar disimpen bebarengan kanggo sabanjure sampeyan muter, dadi sampeyan ora bakal kudu mbuwang wektu kanggo golek potongan game maneh lan bisa langsung muter!

View as  
 
Papan game pindho Lapisan

Papan game pindho Lapisan

Iku meh dudu game papan tanpa papan game. Sanadyan sawetara desainer game papan bakal nggunakake playmats utawa kothak karton kanggo ngadeg kanggo Papan game tradisional. Mesti wae, Papan lengkap minangka lumahing playing paling umum kanggo paling game tabletop. Ing GameDoer, kita bisa ngasilake papan game ing macem-macem ukuran, wujud, finishing & ketebalan, panel & pilihan lipatan, lan papan game karton lapisan kaping pindho. Welcome kanggo tuku Papan Game Double-Layer saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tas Kain Oxford

Tas Kain Oxford

Ing GameDoer, kita bisa ngasilake bagean game papan kanggo para pelanggan. Oxford Fabric Bag bisa digunakake kanggo nyimpen komponen game papan cilik, kayata dadu, token, meeples kayu, chip poker, lan sapiturute. Iki digawe saka kain oxford polyester 600D, kanthi lapisan PU anti banyu. Kantong game minangka solusi panyimpenan lan panyimpenan sing apik, nalika ora digunakake, gampang dirusak lan digawa, saengga cukup fungsional lan tahan lama. Malah bisa sijine kothak Railroad Ink lengkap menyang tas.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita profesional ing manufaktur tas Game Doer iku salah siji saka tas pabrikan lan supplier digawe ing China. Kita uga menehi diskon karo komoditas kualitas dhuwur. Produk kita duwe sertifikasi CE. Yen sampeyan pengin njaluk produk rega murah, kita bisa nyedhiyani dhaftar rega lan kuotasi. Produk kita duwe sampel gratis. Kita uga ndhukung produk sing disesuaikan lan apik. Yen sampeyan pengin tuku komoditas awet, sampeyan bisa entuk rega murah saka pabrik. Mangga hubungi kita.