Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Pangembangan GameDoer

Pendirian – 2009
Game Doer, sing dadi produsen percetakan lan pengepakan, mbangun pabrik kasebut ing taun 2009, dumunung ing Ningbo, China.
Diwiwiti saka rong bengkel, siji karo printing, laminating, setengah otomatis soyo tambah lan kothak mbentuk mesin kanggo produksi biasa, liyane kanggo Déwan, packing lan Simpenan.

Kerjasama karo Pabrik-pabrik Domestik sing luwih gedhe, 2009 nganti 2011
Saka 2009 kanggo 2011, kita cooperated karo pabrik domestik luwih gedhe kanggo gawé kabeh jinis kothak lan kertu, kayata kothak kertas corrugated, sheets kertas, Papan game, kertu kanggo wong-wong mau.

Kerjasama karo Perusahaan Dagang Domestik, 2011 nganti 2017
Ing pungkasan taun 2015, Game Doer mbuwang area tanduran nganti luwih saka 7.000 meter persegi kanthi bangunan pabrik telung lantai. Ora mung gawé bagean dhasar saka Papan game, nanging uga digawa ing mesin injeksi kanggo gawé miniatur, dadu lan bagean plastik liyane.
Kangge, kita nganyari mesin luwih maju, kaya Heidelberg, Roland, mesin printing Komori, mesin mati-nglereni, mesin pencet, mesin UV, mesin Indentation, mesin injeksi Haitian, etc.
Sajrone wektu kasebut, kita ngasilake bagean game kanggo Spin Master, Guild Horrible, Richard Good Looking, Monster Inovasi, Edisi Gladius, lsp.

Kerjasama karo Pelanggan Luar Negeri, 2018 ~ Dina iki
Game Doer miwiti bisnis dagang asing ing taun 2018.
Kita bisa nulung pelanggan ing desain game Ngapikake lan bagean game sumber, karo pengalaman Manufaktur lengkap akumulasi, umumé ditambahi nomer pelanggan kita. Saiki, kita wis dadi siji-mandeg sumber lan prodhuksi panyedhiya solusi game Papan lan produk pembinaan pendidikan kanggo pelanggan.


Pabrik Kita

Bangunan pabrik telung lantai kanthi fasilitas luwih saka 3.000 meter persegi.

Kita duwe nganti 87 buruh profesional, kalebu 22 sales lan teknisi sing berpengalaman.

tukuMiniatur Game, Kartu Game, Papan gamesaka pabrik kita.


Penawaran Manufaktur
Papan game khusus, kalebu kabeh bagean cetak & pengepakan, miniatur lan gambar plastik, dadu khusus, meeples kayu, pion, kripik, token lsp.
Kabeh produk Game Doer cocog karo ASTM F963, EN71, CPSIA, Hasbro's SRS-044, European 2009/48/EC, S.1660, H.R. 4805 saka AS, lsp.

tim
Perusahaan kita saiki duwe telung tim dodolan sing apik banget lan dipercaya, sing tanggung jawab kanggo game papan khusus, dolanan pendidikan, lan dolanan kayu.
Departemen utama ing pabrik kita yaiku Dept nggawe piring, Dept produksi, Dept inspeksi kualitas, Dept layanan purna jual.
Staff ing saben posisi duwe pengalaman sugih ing prodhuksi lan produk. Saben uwong njupuk tanggung jawab kanggo karyane kanthi serius, supaya macem-macem departemen nyambung lan kerja sama kanthi apik kanthi efisiensi sing dhuwur.

Kaluwihan Kualitas lan Rega Produk Kita
Kita duwe workshop dhewe kanggo gawé printing & packing produk, ngecor plastik lan injeksi, meeples kayu, supaya kita bisa njupuk ing pangisian daya ing kualitas saben proses produksi.
Staff tuku bahan baku profesional kita njamin bahan sing mlebu kanthi kualitas lan rega sing paling apik.

Layanan Sales lan Sawise-sales
Penjualan profesional khusus ing game papan khusus, produk plastik lan kayu, uga bisa ngatasi masalah.
Kita bisa ndhukung pelanggan kanthi saran sing cukup babagan ngasilake, ngemas lan ngirim.
Sawise pangiriman kargo, salesman full-time bakal nglacak barang nganti pelanggan nampa.
Nalika produk teka, kita bakal takon pelanggan babagan kahanan barang nalika ditampa. Kanthi cara iki, kita bisa nambah sistem logistik kita.
Sajrone adol produk, kita uga bakal njaga interaksi karo pelanggan kanggo mangerteni kahanan dodolan, kalebu pengalaman pangguna yen bisa, kanggo mangerteni apa kita duwe dandan utawa dandan ing tahap produksi.
Yen produk rusak utawa risak katon, kita bakal nyedhiyani pelanggan karo panggantos kanggo free dening pangiriman Express.
Hubungi kita kanthi [email protected], kita bakal ndhukung kanthi lengkap kanggo ngatasi masalah sajrone 24 jam.

Kaluwihan saka Solusi Kita
Kita duwe tim marketing lan sales profesional, kanthi pengalaman lengkap ing pesenan saka Eropa, Amerika, Jepang lan negara liya, sing wis ngusulake solusi kanggo masalah kanggo pelanggan saka pasar sing beda-beda kanthi syarat produksi lan produk sing beda.
Umume teknisi duwe pengalaman kerja luwih saka 15 taun supaya bisa nulungi para pelanggan babagan desain produk kanthi saran paling profesional.
Kita bakal ajeg ngatur latihan Staff, supaya padha melu ing rapat-rapat exchange industri profesional kanggo ngrembug masalah technical.


Otentikasi
Proyèk game papan khusus kita kalebu Outrun, Railroad Ink, The Battle of GoG, Alphabet War, Snake & Ladder Board Game, lsp.
Proyek game kertu khusus kalebu Waitwhatz, Game Kartu Tarot-Tindakake Takdirmu, lsp.
proyèk Mat Player, Outrun.
Proyèk dadu Custom, Heart Beat Dice.